Farkkuliivi

Mä rakastan vaatteita, käytännönmuotia ja farkkuliiviäni!

Mä etsin pitkää täydellistä farkkuliiviä. Se löytyi lopulta Selectedin alennusmyynnistä. Halvaks se reissu ei kuitenkaa tullu, vaikka teinkin tälläsen huippu löydön. Löytyi vähän muutakin, ja tuin kyseistä yritystä viidesosalla mun sen kuun palkasta.

Farkkuliivi on kesän pelastus. Sillä saa sopivasti ryhtiä ja rouheutta liian tyttömäisiin kesämekkoihin ja hameisiin. Se tekee myös maksimekkoista asiallisemman oloisia. Sillä saa myös tylsän asun näyttävämmäksi ja mielikuvituksellisemmaksi. Ajatellaanpa, että vastaan kävelee nuorimies, jolla on mustat farkut ja musta t-paita, tennarit ja tukka huolettomasti takana…. Ei kuitenkaan ehkä kiinnitä sun huomiota, ellei ole erityisen komea. Mutta jos asuun iskee farkkuliivin, niin tadaa… ”Oho, onpa siinä tyylikäs mies.” 😉

Tässä pari omaa asuani:

IMG_2015.JPG

Tyttömäinen hame ja ballerinat saa kotrastia, miesten t-paidasta (hihat käärity) ja farkkuliivistä tietty.

 

 

IMG_2103.JPG

Kesämekko, harvinaisen yksinkertainen ja tennarit. Farkkuliivin kanssa näyttää ihan asulta. Huomatkaa, aina ei ehdi siivota ennen kun lähtee kotoa.  

IMG_2039.jpg

Korkeevyötäröiset farkkushortsit (,koska mun liivi on pitkää mallia), trikooopaita ja farkkuliivi. Asu ei olis mitään ilman liiviä. Eripari korvikset rikkoo mun mielestä myös kivasti liian itsestäänselvä tyyliä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *