Ihana Yyteri!

Me tehtiin aivan huippu viikonloppureissu Yyteriin. 

IMG_2188.JPG

Matkaan lähdettiin perjantaina töiden jälkeen. Ensin Onnibussilla Poriin, josta pyöräilimme parikymmentä kilsaa Yyteriin.

IMG_2164.jpg

Lauantai oli rantapäivä, joka alkoi purjelautasurffauksella. Meille oli varattu tunnin mittainen alkeistunti, kun meistä kukaan ei tätä lajia ollut kokeillut. 

 DSCN0005.JPG

 

Yyterin Baywatch, seksikkäissä märkäpuvuissa ja kelluntaliiveissä 😉

 DSCN0019.JPG

DSCN0033.JPG

 

Tuulta ei ollut paljoa, kuten kuvista huomaa. Se oli kuitenkin hyvä, koska saatiin opetella kaikessa rauhassa. Homma oli super hauskaa, eikä liian vaikeaa. Mä ainakin tiedän mitä teen tästedes rantalomilla, tais löytyä uus harrastus 😉

DSCN0041.JPG

 

 

Loppu päivä vitetettiin rannalla makoillen ja pelaillen.

DSCN0065.JPG

DSCN0067.JPG

Tässä vielä porukka, jolla oltiin liikkeellä.

Illalla saunottiin ja grillattiin. Saunan jälkeen suunnattiin rannalle kitara ja viiniä mukana. Nuotion ääressä lauleskeltiin ja juteltiin syvällisiä.

IMG_2246.jpg

Sunnuntai vietettiin Porissa. Kävimme elokuvissa, syömässä ja fiilistelemässä porijazzeilla.

IMG_2276.jpg

IMG_2283.jpg

Löytyi herkkuja 🙂

Reissu oli mahtava varsikin, kun se pystyttiin toteuttamaan niin pienellä budjetilla. Bussilippu edestakaisin oli 11,40. Ja hostelli, jossa nukuimme oli 70 e koko viikonlopulta, meiltä yhteensä.

Paikka oli Luvatan lomakylä. Yyterin rannalle oli pikkumatka rantaviivaa pitkin kävellen. Lomakylässä oli päärakennus, jossa yläkerrassa pieniä huoneita ja yhteinen keittiö sekä veseet. Alhaalla oli lounasruokala, johon omistaja kokkasi itse kaiken, ruuat näyttivät ihanilta, emme vain päässeet niitä maistamaan.

IMG_2178.jpg

Alueella oli myös mökkeja ja isompi keittiörakennus, jossa oli myös suihkut. Rannassa oli aivan ihana saunarakennus, jossa oli kaksi saunaa ja grillikatos.

IMG_2183.JPG

IMG_2185.jpg

Suosittelen paikkaa ehdottomasti! Luksusta hintaan nähden, paljon palveluita ja rentoa meininkiä. Tässä vielä yhteystiedot: http://www.maisa.fi/matkailijat/majoitus/luvatan-lomakyla  

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *