Juttuja Janinasta

Näin raskaana tuntuu, että olen vähän kadottanut sen oman itseni. Aion höpötellä tästä tällä viikolla vähän lisää, mutta nyt haluaisin kertoa vähän minusta, Janinasta joka tätä blogia kirjoittelee. Tekee hyvää itsekin vähän pohtia Hei kuka mä oikein oon? ja toivottavasti kertoa teille jotakin hölmöä itsestäni.

Rakastan ajaa autolla. Pidän itseäni myös aika hyvänä, ei korjataanpa toi heti, tosi hyvänä kuskina. Mun kyydissä musiikki soi aina kovalla ja nautin siitä kun saan ajaa paikkoihin joihin tiedän reitin etukäteen. En pelkää myöskään ajaa navigaattorin kanssa, mutta saan suuremman nautinnon kun tiedän reitin etukäteen. Suurkaupungissa ajaminen onnistuu ja luotan itseeni tosi paljon auton ratissa. Olen aina ajanut autoa paljon ja koen sen ehdottomasti yhdeksi omaksi vahvuudekseni.

Minussa asuu sisäinen mummo. Olen kukkafriikki (tosin ilman sitä viherpeukaloa) ja tykkään käsitöistä, etenkin kutomisesta. Kesä on parasta aikaa kun saan laitetta ulos erilaisia istutuksia ja yrittää pitää ne hengissä. Meillä on sisälläkin ihan valtavasti viherkasveja ja ne tuovat jokaiseen huoneeseen oman hyvän fiiliksen. Ero oli ihan mielettömän suuri kun vaihdoin multia ja kukat olivat hetkellisesti poissa niiden paikoilta. Kutominen sen sijaan on hyvin kausiluonteista, nyt ei ole kutomismoodi päällä, mutta eiköhän se sieltä taas ilmojen viiletessä tule. Haluttaisi kyllä virkata tulevalle bebikselle joku peitto. Katsotaan miten käy, saanko aikaiseksi vai en.

Olen normaalisti tosi positiivinen tapaus. Yritän aina sen kökönkin keskellä löytää jotakin positiivista. Olen aina saanut hirveästi kivaa palautetta juuri positiivisuuteni ansiosta. Minulla on myös syvät hymykuopat poskissa ja hymyily on osa mun perusilmettä.

Valokuvaaminen tekee mut onnelliseksi. Olen siinä ihan amatööri, mutta kuvailu on kiinnostanut jo monta vuotta. Haluaisin syventää tätä taitoa! Äitiysloma ja tuleva kesä voisikin olla hyvä kasvun paikka. Ja pakko vielä kertoa, että kukat plus kuvaaminen on ehdoton mun juttu. Voisin aina vaan valokuvata kukkia!

Mun lempparisome on instagram. Siellä on kiva kuluttaa aikaa, seurata muiden ihmisten juttuja ja itsekin päivitellä stooreja ja laittaa feedin kuvia. En ole mitenkään tarkka, että mitä milloinkin julkaisen. Sen sijaan menen aina vaan fiilispohjalta. Nyt omassa instagramissa onkin paljon masukuvia ja arkisia juttuja stoorin puolella. Mut löytää sieltä omalla nimellä, käy kurkkaamassa: janinariikonen

Kosmetiikka on tosi kiinnostavaa ja olenkin se tyttömäinen tyttö, joka rakastaa meikkejä ja muita höpsötyksiä. Olen onnistunut hillitsemään ostohimojani ja tällä hetkellä yritän käyttää olemassa olevaa varastoa pois. Lentotyössä kosmetiikkaa kului valtavasti päivittäin, mutta nyt meikkailen paljon hillitymmin.

Tykkään lukea kirjoja. Luen paljon eri tyyppisiä kirjoja, mutta nyt mamabrain-aikakaudella olen keskittynyt Nora Robertseihin. Helppoja rakkaustarinoita, joissa ei todellakaan tarvise jännittää. On kiva lukea oikeita kirjoja, vaikka e-kirjatkin ovat hyvä kakkosvaihtoehto. Parasta on lojua kylvyssä ja lukea kirjaa!

Haaveilen yrittäjyydestä. Olisi mahtavaa olla yrittäjä ja tämän haaveen aion vielä toteuttaa, ennemmin tai myöhemmin!

Tässä muutama juttu musta, toivottavasti tuli jotain uutta infoa! Jatketaan myöhemmin vähän syvällisemmällä pohdinnalla raskaudesta ja sen vaikutuksesta minäkuvaan.

hyvinvointi ajattelin-tanaan hyva-olo oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *