Tervetuloa kesä!

Hei kesäkuu! Onpa kiva tavata taas pitkästä aikaa. Virallinen ensimmäinen kesäkuukausi tuntuu todella hyvältä. Tämä kuu on siitäkin tosi kiva, koska tässä kuussa on bebiksen laskettuaika! Hurjaa, tässä kuussa (toivottavasti) pääsen tapaamaan tätä kauan ja hartaasti odotettua pientä ihmistä.

Ruotsissa on ollut jo koko toukokuun tosi kesäiset kelit ja tuntuukin, että kesä on ollut käynnissä jo monta viikkoa. Ihanaa! Kevät ja kesä ovat mun henkilökohtaisia suosikkeja ja tuntuu että olen taas elossa pitkän ja erittäin kylmän talven jälkeen.

Muutama viikko meni ohi ihan nanosekunnissa. Aloitin mammaloman kesälomalla, palautin työtavarat, juhlittiin molempien tyttöjen syntymäpäiviä ja vaikka mitä. On kivaa, että on ollut aktiviteetteja! Olen myös huhkinut puutarhahommia ja yritän pitää ruohonkasvun aisoissa. Tuntuu, että yhdessä viikossa nurmikko venähtää malliin viidakko.

Nyt huomaan pikkuhiljaa rauhoittuvani ja alan fiilistellä entistä enemmän pientä bebistä. On tosi mukavaa laitella vauvajuttuja järjestykseen ja pestä pienet vaatteet odottamaan lipaston laatikkoon. Ollaan tosi hillitysti hankittu tavaroita ja vaatteita, mutta voisinkin tänne listata mitä kaikkea meidän (eli mun) mielestä on hyvä olla ennen uutta perheenjäsentä valmiina. Tavaroiden hankinta on niin yksilöllistä ja nämä ovat makuasioita, mutta listaan ensi viikolla tämän meidän hillityn tavaralistan. Saatan ehkä kokea myös jonkinlaisen valaistumisen jostakin puuttuvasta jutusta. Toki elämää on myös vauvan kanssa ja kauppoihin pääsee myös synnytyksen jälkeen.

Tänne kuuluu siis tosi hyvää ja ihanaa, että on kesä! Ensi viikolla luvassa vauva-aiheisia höpinöitä.

perhe oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *