Luonnon Kauniit

l1.JPG

 *Kaupallinen yhteistyö: Luonnon Kauniit 

Otin yhteyttä Torniolaiseen ekokampaajaan Marjoon, hän pyörittää omaa yritystä nimellä Luonnon Kauniit joka on perustettu vuonna 2011. Marjo innostuikin heti yhteistyöstä ja kohta jo ideoimme yhdessä kaikkea tulevaan. Pääsinkin pian testaamaan ensimmäistä kertaa ekokampaamon palveluja kun hiuksilleni tehtiin merileväpuhdistushoito, joka hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ja hilseilevää hiuspohjaa, sekä kirkastaa vaaleita hiuksia syväpuhdistamalla niistä epäpuhtadet joita on jäänyt mm. kosmetiikasta ja ilmasta.

Merilevähoito puhdistaa myös tehokkaasti hiuksista raskasmetalleja kuten rautaa ja kuparia ja koska hoito on kosteuttava sopii se etenkin kuiville kemiallisten käsittelyjen rasittamalle sekä luonnonkiharalle hiukselle. Merilevä sisältää runsaasti jodia ja muita hiusten kasvulle tärkeitä rakennusaineita, hoidon jälkeen hiukset tuntuvat ilmavilta ja näyttävät pehmeiltä sekä kiiltäviltä. Merilevähoito tehdään puhtaasta kuivatusta merilevästä joka keitetään veden kanssa geelimäiseksi massaksi.

l4.JPG

Oli ihana istahtaa Marjon käsiteltäväksi, aluksi hiukset pestiin ja pesupaikalla oli rentouttava makoilla hierovassa tuolissa, hiustenpesun jälkeen niihin levitettiin lämmin merileväseos, jonka vaikuttaessa pyyhkeen alla joimme haudutettua yrttiteetä ja tutustuin samalla myytävänä olevaan luonnonkosmetiikkaan. Hoidon vaikutusajan jälkeen eli noin 20 minuutin kuluttua hiukset huuhdeltiin ja sain samalla rentouttavan päähieronnan.

Itselläni on atooppinen iho joka kuivuu herkästi talvisin ja päänahkani alkaakin kutista heti ensimmäisten pakkasten tultua, hoito toimi itselläni juurikin kosteuttamalla ja puhdistamalla hiuspohjan, ja kutina on pysynyt poissa edelleen kun hoidosta on nyt kolmisen viikkoa, olisikin varmasti hyvä käydä hoidossa muutaman kerran talvikauden aikana jotta hiuspohja pysyy kunnossa.

Suosittelen käymään tutustumassa paikanpäällä palveluihin ja tuotteisiin, Marjolla on hyvin tuotetietoutta myymistään brändeistä. Paljon ihania joululahja ideoita ja pikkujoulukautta ajatellen liikkeeseen on tulossa pian myös uusia ihania meikkejä kauteen sopivin sävyin.

l11.JPG

Mikä on ekokampaamo?

Ekokampaamossa on erikoistuttu täysin ekologisiin kampaamopalveluihin ja käytössä on ainoastaan luonnon puhtailla raaka-aineilla valmistetut tuotteet, Marjolla onkin käytössään luomusertifioitu hiustenhoito- ja muotoilusarja Less is more, käytössä ei myöskään ole synteettisiä väriaineita vaan 100% kasviperäisiä värejä. Jotka eivät kuormita luontoa ja vesistöjä, kasvivärjäys on hyvä vaihtoehto myös hajusteyliherkille, herkkäihoisille ja allergikoille. Kasviväri ei riko hiuksen pintaa vaan hoitaa ja pysyy hiuksessa pitkään, siksi värjäysvälikin on usein pitempi. 

Kampaamon palveluihin kuuluu: Savi- ja merilevä puhdistuhoidot, hiusten kasvivärjäys ja savivaalennus, hiusten leikkaus, rentouttava päähieronta ja hiusten pesu. Liikkeessä on myynnissä myös laajasti luonnonkosmetiikkaa, kuten ekologisia hiusten- ja ihonhoitotuotteita sekä meikkejä. Yrityksen kotisivuilla tarkemmat tiedot palveluiden sisällöstä sekä yhteystiedot ja nettiajanvaraus https://luonnonkauniit.fi/.

l2.JPG

Ihastuin Marjon käyttämään Less is more hiustenhoitosarjaan ja sainkin heiltä testiin tuotteita joiden käyttökokemuksista kerron omassa postauksessaan.

l5.JPG

l9.JPG

l3.JPG

meril.jpg

hiukset1.JPG

Merilevähoito kirkasti vaaleat latvat syväpuhdistavan ominaisuutensa ansiosta, hiuksiin tuli myös upea kiilto ja ilmavuus.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *