Yksi toteutunut unelma

f9.jpg

Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna starttasi meidän Miss Ew kilpailun finaaliviikonloppu ihanan ja inspiroivan Mari Sarajärven Coaching LAB-luennolla, jossa aiheena oli unelmointi. Mari piti meille myös rentoutumisharjoituksen jota pystyisi hyödyntämään jännittävissä tilanteissa ja juuri seuraavaa päivää ajatellen siitä oli paljon apua itselleni.

Jatkoimme iltaa tyttöjen kanssa yhteisellä piknikillä, oli ihana viettää aikaa yhdessä rennosti jutellen, ilta oli lämmin ja siellä olisi viihtynyt yömyöhään asti juttelemassa, mutta myös hieman haikea koska yhteinen missikesä tulisi pian päätökseen. Oon niin onnekas että sain tutustua näihin upeisiin ja suurisydämisiin tyttöihin, kiitos että sain kokea tän matkan just teän kanssa.

f4.jpg

Pikkuhiljaa oli mentävä nukkumaan sillä seuraavana päivänä oli aikainen herätys, päivä alkoi joogaohjaaja Jenni Saxholmin pitämällä rentouttavalla joogatunnilla, joka oli ihana aloitus pitkään ja jännittävään päivään.

Seuraavaksi vuorossa olikin kenraaliharjoitukset josta sitten pikkuhiljaa suuntasimme vuoronperään meikkiin ja kampauksiin, sekä sovittamaan iltapukuja illan iltapukukierrosta varten. Meillä oli myös päivän aikana esiintyminen paikallisessa kyläkaupassa ja sieltä kun palasimme takaisin finaalipaikalle oli aika mennä tuomaristohaastatteluun.

Kun astuin huoneeseen jossa haastattelu käytiin, tunsin ilmassa tosi lämpöisen tunnelman, joten kävelin rohkeasti lähelle tuomaripöytää ja sainkin siitä heiltä positiivista palautetta. Jännitin ihan turhaan haastattelua sillä tuomarit olivat ihania ja halusivat tehdä meille selvästi mukavan olon jo muutenkin jännittävässä tilanteessa. Puheessani ei ehkä ollut loppujenlopuksi mitään punaistalankaa ja puhetahtikin olisi voinut olla hitaampi (joskus kun joudun jännittävään tilanteeseen joko puhun kuin missäkin nopeuskisassa tai sitten jäädyn totaalisesti :D), mutta halusin lyhyessä ajassa kertoa mahdollisimman paljon ajatuksiani, jälkeenpäin naurattaa mutta suurella lämmöllä muistelen sitä hetkeä. En myöskään halunnut opetella ulkoa jotain tiettyä vaan puhuin suoraan sydämestä.

f5.jpg

Illan finaalissa oli ensimmäisenä arkipukukierros jonka aikana esittelimme itsemme yleisölle, siitä jatkui bikinikierros ja viimeisenä oli iltapukukierros sekä haastatteluosuus, siitä sitten odottelemaan tuomariston valintaa ja viimeisen kerran lavalle voittajien julkistamiseen.

Ennen voittajien kruunausta minut palkittiin yleisön suosikiksi joka käytiin aiemmin äänestämällä iltalehden sivuilla omaa suosikkiaan, seuraavaksi kruunattiin perintöprinsessat, toiseksi tuli aurinkoinen Heidi-Susanna Oja ja ensimmäiseksi upea Marjaana Savila. Kun juontaja sanoi voittajan kohdalla nimeni niin en edes osaa kuvailla sitä fiilistä koska siihen liittyy ihan valtavasti erinlaisia tunteita, olin super onnellinen siitä että olin ollut niin rohkea ja lähtenyt kilpailuun mukaan, en olisi voinut arvata että kesästä tulisi yks elämäni parhaista. 

Voittaminen oli uskomaton lopetus missikesälle ja se että pääsin jatkamaan tätä matkaa missivuoteen, suurin voitto oli kuitenkin voittaa itseni ja omat pelkoni.

f7.jpg

Omalta mukavuusalueelta poistuminen ja siitä selviytyminen antaa ihan valtavasti, se kasvattaa ja parantaa itseluottamusta. Oon kärsinyt paljon epävarmuudesta sekä erilaisista peloista, kyllästyin siihen että ne rajoittaa niin paljon elämääni, joten tänävuonna uudenvuodenlupaukseni olikin mennä kohti pelkoja ja uskaltaa toteuttaa omia unelmia. On tärkeää oppia kuuntelemaan intuitiotaan, sillä omat ajatukset pyrkii usein luomaan esteitä sekä pelkoja ja saamaan sinut epäilemään asioita, olen huomannut että luottamalla intuitioon se vahvistuu ja on aina vain helpompaa luottaa että saat juuri ne kokemukset elämääsi mitkä pitääkin ja joiden kautta saat parhaan opin kasvaaksesi.

f2.jpg

Tuntuu edes hassulta käyttää sanaa kilpailu sillä siltä se ei yhtään tuntunut, me oltiin jotenkin tosi tiivis porukka alkumetreiltä asti ja meidän yhteishenki vain kasvoi kesää myöten, aina odotettiin innolla että nähtäis sit naurettiin ja tunteiltiin, jaettiin tosi paljon sitä hyvää fiilistä toisille ja ihmeteltiin miten siistiä ja ainutlaatuista se on. Finaalipäivänäkin kun tuomaristohaastatteluihin jonotettiin niin tsempattiin toisia ja oltiin aidosti toisten tukena, saatiin rohkeutta toinen toisiltamme. 

f6.jpg

Henna oli kokomatkan meille tosi iso tuki ja on sitä mulle yhä edelleen, meillä on tosi lämpimät välit ja pystyn kertoon Hennalle ihan kaiken ja tiedän että hän ymmärtää ja saan apua aina kun jokin mietityttää, parempaa missiemoa ei vois toivoa. Itse kilpailu on myös kokonaisuudessaan järjestetty tosi onnistuneesti, kun ensivuonna haku taas starttaa Miss Ew kilpailuun toivon että oon saanut rohkaistua edes yhtä ihmistä siellä hakemaan mukaan joka tästä haaveilee, tai oli sun unelma mikä tahansa iso tai pieni niin toivon että tartut siihen. 

f3.jpg

f8.jpg

♡ Jenna

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *