FENDI FW14

JEPSUKKA

 Kun näin Fendin miesten syystalvimalliston ensi vuodelle halusin vaan huutaa "Fuck PETA!".

Fendin turkisateljee on varmaan tyhjentäneet useitakin turkistarhoja maailman ympäri! Paitsi jännät ja elegantit turkistakit ja tuo nahkatrenssi vaatemallisto ei ole sen enemmän kuin, just niin, aika harma - mallisto on aika ikävä eikä erikoisemmin elegantti à la classique. Muotitalo tulee lisäksi tekemään gigantti-peekaboo-laukun miehille! TAHDON!

 

Kommentit

anon (Ei varmistettu)

Fendi on alkanut nostamaan päätään viime aikoina vahvoilla mallistoilla. Muotiviikoilta Fendi, Bottega ja Prorsum ovat oikeastaan jääneet parhaina mieleen. Vielä kun Fendin saatavuus nettikaupoista paranisi, niin voisi hommata jonkun kappaleen. Tosin turkikset ovat niin hinnoissaan, että ne todennäköisesti jäisi kauppaan :)

JEPSUKKA
JEPSUKKA

Niinpäs! En ole itse mikään nettikauppafani mutta Fendin myymälöitä löytyy liian vähän, ja puhumattakaan miesten osastoista! Itselläni on se Fendin smokkitakki jonka rakastan superpaljon!!!

Mikko_ (Ei varmistettu) http://www.olivialehti.fi/private-blend/

Odotan myös tuota Peekaboota - pakko saada! Laitoin jo kyselyitä menemään. Ja samaa mieltä anon kanssa, tuossahan nuo vahvimmat linjat ovat ja nettikauppaa odotellessa!

JEPSUKKA
JEPSUKKA

PEEK-A-BOO PRONTO PER FAVORE!!! IO LO VOGLIO!!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.