TYHMÄ?

JEPSUKKA

Blogillani tulee usein esille että lukijoillani on sellainen mielipide että olisin täysin tyhmä. Voin kertoa että opiskelen Tukholman yliopiston MBA ohjelmassa, pääaineena markkinointia. Tiestysti tämä on tosi haluttu opiskelupaikka.

Olen opiskellut tämän kevän täällä Pariisissa luksusmarkkinointia aika hyvässä korkeakoulussa, ESGssä. Tänä syksynä jatkan Tukholmassa markkinoinnin kanssa sekä klassisen kreikan kielen ja kultturin kurssin että italian kielen kanssa. Minulla on enää vuosi jäljellä opiskella.

Oma sukuhaara on jo asunnut Ruotsissa neljännen sukupolven aikana. Silti yritän hallita suomea jota tiedätte hyvinkin kuinka vaikea kieli se on.

Ja niin. Olen 22 vuotta.

Kuka on tyhmä?

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Katsos kun kaikkien lukijoiden huumorintaju ei riitä blogisi lukemiseen. Ja olet kaiketi kuullut suomalaisesta kansantaudista nimeltä kateus?;)

Minusta blogisi on hauska...! :D

terv. Ranskaan poikaystävän luo kaipaava

Punavuoren insinööri

Tyhmä? Mun mielestä sä olet enemmänkin briljantti! <3

Tuomasss (Ei varmistettu)

Voit sä silti olla tyhmä :D Jos joku on "tyhmä", se ei ehkä katsos aina tarkoita sitä, että olisi jotenkin ei-oppinut ja ei-älykäs, vaan enemmänkin koppava, ilkeä, nuija, esittäjä ja suoraansanottuna muuten vaan vähän v-mäinen ihminen. Jotkut tietysti tykkäävät tästäkin, mutta aika turha laittaa sitä huonon suomenkielen piikkiin :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Tyhmyydellä tarkoitettiinkin tässä varmaan juurikin sitä millainen asenne sinulla on muita tai ylipäätään mitä tahansa asiaa kohtaan. Koulutus kun ei tuo välttämättä viisautta ja sivistystä, se on vain tietoa ja taitoa. Olet varmasti aivan mainio oppilas ja hyvä siinä mitä teet, en ole hetkeäkään epäillytkään.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tuomass, hänellä ei todellakaan ole huono suomenkielen osaaminen vaikka tuskin sinäkään sitä niin mustavalkoisesti yritit sanoa.

Suomessa vaan arvostetaan erilaisia asioita. Pinnallisuus tekee ihmisestä auttamattomasti tyhmän vaikka kuinka kirjaviisas olisikin. Enkä usko että blogisi kertoo sinusta kaiken. Voit luonnossa olla mahtava tyyppi; hauska ja välittävävä, mutta blogisi kautta välittyy koppavuus, ylpeys ja muiden väheksyminen. Kaikki nämä piirteet voivat olla arvostettuja muissa kulttuureissa mutta ei Suomen. Ja suomenkielisiähän suurin osa lukijoistasi on.

Tsemppiä elämään ja jaksamisia, Jepsukka!

Vierailija (Ei varmistettu)

Jepsukka, do your thing, anna muiden tehdä niiden :) Eli don't worry!

love-and-youth (Ei varmistettu)

Älä välitä, kateelliset ja lahjattomat vinkuu kaikesta. Jatka samaa rataa, sun blogi on just hauska :)

chakalakaboomboom (Ei varmistettu)

...ja aika hyvin jos yhden blogin perusteella pystyy tuntemaan ihmisen niin hyvin että voi tietää hänen olevan tyhmä...

Keep it going boy! I L-O-V-E u!

michaelbradleyblog (Ei varmistettu)

tsekkaa mun kisa! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

No kai sitä voi yhden blogin perusteellakin muodostaa oman mielipiteensä? Tuskin blogin lukeminen edellyttää sen pitäjään tutustumista luonnossa. Vittu mitä puupäitä täällä liikkuu...

bláck
Bláck

Miksi tätä blogia seuraavat sellaiset, jotka Jepsukasta eivät pidä? :o

Social butterfly (Ei varmistettu)

Haters gonna hate!

inksu8 (Ei varmistettu)

Et sä oo tyhmä, kateelliset yrittä panetella vaan. Keep up the good work Jepsukka !

snn (Ei varmistettu)

Jepsukka, olet aivan ihana! Älä vaan luovu röyhkeästä tyylistäsi! Arvostan myös että kirjoitat suomeksi, vaikka et ole syntyperäinen suomalainen. &lt;3

niinu (Ei varmistettu)

jepsukka et oo tyhmä vaan fabulous! &lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Sinä )

Ystävä (Ei varmistettu)

On huvittavaa kuinka alleviivaat tuota varakkuuttasi ja (oletettavaa) tyylitajuasi. Olet niin lapsellinen, ettet vielä ymmärrä: ihmiset joilla on oikeasti omaisuutta, eivät näe tarpeelliseksi tehdä siitä numeroa.

Muistathan muuten jatkossa, jos ostat Hermesiltä jotain, niin ostoksen sisältävä laatikko kuin paperipussikin suljetaan nauhalla... Toki jos ne pussit joutuu onkimaan roskiksista sen sijaan että niissä kuljettaisi pois kaupasta itse tekemiään ostoksia...

Vierailija (Ei varmistettu)

Sitä mä en ymmärrä miksi Jepsukka ei voi kirjoittaa ruotsiksi. Itse ainakin lukisin paljon mieluummin hyvää ja oikeaoppista ruotsia kuin huonoa suomea. Kirjotusvirheet vie valitettavasti uskottavuutta blogilta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulle blogisi on pakoa todellisuudesta kuten joku Tuksun blogikin.Minusta on kunnioitettavaa,että kirjoitat suomeksi,vaikkei se aina ihan onnistukaan.Yksi asia minua inhottaa ja se on sinun alentuva suhtautuminen lukijoihisi.Kaikki eivät ehkä ole kaltaisia tyyliguruja mutta tärkeintä on ihminen itse eivät vaatteet ja asusteet... Hauska lisä,muttei tärkeintä.Toivottavasti vuodet jatkossa opettavat sen sinulle.

voi pientä! (Ei varmistettu)

Jos tuo Ystävän huomio pitää paikkansa että lavastat nuo Hermes- ym. ostoskassikuvasi niin kysymysmerkki tämän postauksen otsikosta on enemmän kuin tarpeeton. Sen lisäksi olet surullisen säälittävä. Miksi sun pitää todistella niin kauheasti jotain täysin merkityksetöntä..

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.