Vinkkejäjuhlamekonvalintaan

Saitkokutsunvalmistujaisiin, häihin, rippijuhliin…? Voi, mitenmukavaa!

Nytvoialoittaaetsimäänihanaajuhla-asuayllesi.

Pukukoodi on ensimmäinenmekonvalintaamääräävätekijä:

Ensimmäisenäkannattaakatsoakutsustavihjettä: mainitaankosiinäpukukoodia? Jos näin on, pysyetiketissä ja valitseasukoodinmukaan, silläpukukoodi on tilaisuudenjärjestäjänantamaohjejuhlavieraille, ja kertootilaisuudenluonteesta.

Pukukoodikerrotaanmiehenasunmukaan, ja naistenasutseuraavattätätyyliä.

Jos mitäänmainintaaei ole, valinta on vapaampi. Yleisimminhäissätuleemuistaajuhlavapukeutuminen, juhlavastakankaasta ja tietytvärit, joitakannattaavälttää; valkoinen on perinteisestivarattumorsiamelle (jostämäpukeutuuvalkoiseen) ja punainensekämusta on perinteisestiolluthäidenvärimaailmanulkopuolella. Tästänäkeenykyäänpaljonkjuitenkinpoikettavan.

Valintaakannattaaalkaatekemäänselaamallaesimerkiksinettikauppojenvalintaa, ja merkkaamallaylös, mitkä miellyttävätjuurisinunomaasilmääsi. Sen jälkeenotatarkempaantarkasteluunseuraavatasiat:

Millaisiseentilaisuuteenoletnytmekkoahankkimassa? Missämuuallasitävoisikäyttää myöhemmin?

Juhlamekkosaa olla selvästifiinimpikuinarkimekko, se saakorostaajuhlanluonnetta..

Kaappiin on hyvähankkiavähintäänyksiyksivärinenmekko, jokasopiiuseimpiintilaisuuksiin, ja muuntautuuesimerkiksiyhdistettäessäjakkuun tai neuletakkiin tai huiviin.

Entäpämillaisestamateriaalistamekko on tehty? Jos ostatmateriaaliltaanohuenmekon, saattaa olla hyväajatushankkiasillesopivaalushame.

Minkälaisenmekonhaluatvärimaailmaltaan?

Kesänrentoihinjuhliinsopivatmonenlaisetjuhlamekot, aikamonisuosiivaaleitavärejä, muttatummatovatainanäyttäviä ja tyylikkäitä myös.

Kuviollisetmekotovat kiva ja trendikäsvalinta, ja sopivatetenkinmaalaistyyppisiinkesäjuhliin.

Kannattaakuitenkinmuistaa, ettäyhdisteleekuviolliseenmekkoonyksivärisiäasusteita.

Millaisillaasusteilla, koruilla ja kengillätuletviimeistelemäänlookisi?

Valitsemekko myös vartalotyyppisimukaan

Mekonmallilla ja leikkauksilla, kankaidenlaskostuksilla ja kerrostenmäärällä on suurivaikutusasunistuvuuteen ja tätähyväksikäyttäenvoitkinkorostaajuurisinunvartalosikauneimpiapuolia!

Leveänlantionsaapiiloonhelmastaanväljillä, suunnilleenpolvipituisillamekoilla, vastaavastikapea ja lyhytmekkokorostaalantionleveyttä.

Päärynävartaloiselleparhaitensopiimekko, jossa on venepääntie, mikätasapainottaahartioiden ja lantionvälistäsuhdetta. Kapeaharteinenvoilisätäyläosanmuhkeutta myös huomaamattomillaolkatoppauksilla. Jos oletharteikas, hihallinenmekkovoi olla hyvävalinta, ja vieläpäsellainen, jonkahelmassa on useampiakerroksia.

Mekko, jonkasivuilla on tummempaakangasta, saavartalosinäyttämäänhiukanhoikemmalta.

Pitkähihainen ja laskostettu, etenkinhelmastaanmonikerroksinenmekko on yleensähyvinmontaavartalotyyppiä imarteleva ja erittäinjuhlavavalinta!

Isorintaisellesopii V-aukollinenmekko, jokatasapainottaavartalonmittasuhteita, vastaavastipienirintaisenkannattaakokeillahalterneck-tyyppistä, niskataasidottuayläosaa.

Juhlamekonvoihankkiaedullisestinetistä

Tarjontaa on paljon, ja onkinhyvä idea selataerinettikauppoja, kutenesimerkiksiJJ’s House, jossa on valtaisavalikoimajuhlamekkojajokaisellevartalotyypille. Kannattaalistatajokainenomaasilmäämiellyttävämekko tai avata ne uusillevälilehdille. Tällätavoinsaatkuvansiitä, minkälainenmekkolähtökohtaisestiosuusilmiisieniten, ja edelläannettujenvinkkienpohjaltapeilataasuvalintaavartalotyyppisimukaan. Juhlapukeutuminenuseinvaatiijonkinlaistabudjettia, ja siksihintavertailukannattaa.

JJ’s House antaasinunrajatahakuasierittäinmonipuolisesti, niinmekonkäyttötarkoituksen, hinnan, saatavillaolevanvärin, pituuden, koon, koristelujen, kankaan, hihojen, kaula-aukonkuinselkämyksenkintyylinmukaan.

Toimitusaika on noin 8-13 päivää, morsiuspuvuillehiukanpidempi. Joissainjuhlamekoissavoitvalitamyösnopeutetuntoimituksen. Palautusonnistuuhelpostimyös.

Muistaasusteet ja alusvaatteet!

Pelkkämekonhankintaeiriitä, vaankannattaamuistaavalitaoikeanlaiset (mukavat ja oikeastakohdastatukevat, oikeanväriset) alusasut. Juhlissahaluattunteaolosimukavaksi ja luottaaasukokonaisuuteesi!

Muistahankkiamyöskengät ja laukku, jotkayleensäovatjollaintapaaparikeskenään. Kaikeneitarvitse olla samanväristämekonkanssa, vaanpienilläyksityiskohdillavoithelpostituodamukaanihaniaelementtejä, kutenvaikkapaerittäinylellinen bling bling-laukkuyhdistettynäkimaltaviinkorkokenkiin tai musta, pieniniiteinkoristeltukäsiläukkuparinaanrouheat rock-korkkarit.

Suomenkesä on joskusviileä, jotenhuivi tai takkikannattaamuistaa. Voitmyösottaasupertyylikkäänotteen, ja hankkiaasuusisopivansateenvarjon tai hatun.

muoti ostokset
Kommentit (0)