Ladataan...
John Hole

coffee table - second hand 

Onko joku muukin hulluna kauniisiin sohvapöytiin? Olen jo kuukausia etsinyt mieleistä sohvapöytää ja viimein löysin sen! En malttanut tietenkään odottaa sekuntiakaan kun jo käänsin koko sisustuksen uusiksi tuon uuden kaunokaisen ympärille. Hha. Pöytä on melkoinen aare, vaikka itse sanonkin. Hintaa tuolla kultarunkoisella kauneudella oli vain kymmenen euroa kirpputorilla! Talk about luck!  

En pidä liian pelkistetystä sisustuksesta, joten pöydän koristeet tekevät ihanan tunnelman ja rakastankin hankkia erityisesti koristeita jotka ovat erikoisia ja itselle tärkeitä. Kuten kyseinen paristakunta-patsas, joka edustaa minulle rakkautta. I'm a woman after all. 

Entä te, koreileeko teidän pöydällänne miekkösen kintut vai koristevaasit?

 

Love,

John 

Ladataan...
John Hole

Olen saanut taas ilokseni huomata postauksiani olevan uusimmassa Cosmopolitanissa. On edelleen todella hämmentävää nähdä oma nimi lehdessä jota olet lukenut jo vuosia :D Muistan päivän kun eilisen kun viisitoista kesäisenä otin aurinkoa kotikaupunkini uimarannalla ja luin juttua aurinkorasvoista. :D Suuri kiitos Cosmon tiimille tästä tuesta ja kunniasta, toivottavasti postauksiani nähdään siellä useamminkin! ;) Mikäli omistat lehden, kurkkaa uudestaan sivun 22 aukeama, mikäli olet missannut! 

 

Love,

John

Ladataan...
John Hole

 

Aamuaurinko, kahvi ja musiikki. Musiikissa on se jokin kun voit upputua omiin ajatuksiisi ja ideat vain lentelevät. Erityisesti bussimatkat ovat aina olleet sellainen paikka missä saan törkeästi uusia ideoita ja joka kerta toivoisi jäämispysäkin tulevan myöhemmin. 

Sain kunnian testata Sennheiserin tänä syksynä lanseeraamia URBANITE-kuulokkeita. Ulkonäöllä on haettu enemmän jalansijaa asusteena toimimiseen ja bassontoistoa ylistettiin. Sisäisen amikseni viikset alkoivat tutista ja bussimatkat alkoivat houkutella entistä enemmän. Kuulokkeet on ollut nyt viikon verran mukana duunimatkoilla ja edelleen eksyy mukaan laukkuun. Ja voin kertoa, että pelastavat korvat tuulisesa säässä! :D Ainoa miinus, on niiden koko, näin kuljetusta ajatellen. Mitä teen silloin kun en halua laukkua mukaan, mutta haluan musiikkia. Taas olisi paikka Hermionen pohjattomalle pussukalle.

Pidän jotenkin näiden raffimmasta muotoilusta ja sen yhdistämistä johkin naiselliseen.  Ehkä overzise-trenssin ja korkokenkien kanssa. MItä mieltä?  

 

 

Love,

John

 

Kuulokkeet saatu blogin kautta 

 

Pages