Berlin keeps me busy.

Nyt se sitten tapahtui. Elämä vei mennessään ja blogin päivitys on jäänyt vähemmälle. Anteeksi. (Vannomatta oli siis todellakin paras…)

Niin kuin otsikkokin sanoo, niin Berliini tosissaan pitää mut kiireisenä. Viime aikoina on lisäksi käynyt ihania vierailijoita Suomesta. Vähän yli viikko sitten ihastuttavat Tiia ja Joni olivat pikavisiitillä ja viipotettiinkin pää kolmantena jalkana pitkin Berliinin katuja yrittäen antaa mahdollisimman kattavan kuvan Berliinistä. Parin päivän lepo ja sitten oli iskän ja Anun viikonmittaisen visiitin vuoro. Sain onneksi töistä vähän vapaata, joten oli enemmän aikaa heidän kanssaan.

tiia_ja_rp.jpg

Mä kyllä niin rakastan isoja kaupunkeja. Paitsi, että mulla on kieroutunut rakkaussuhde metroja kohtaan, niin rakastan kuinka isoissa kaupungeissa riittää näkemistä, kokemista ja tekemistä. Täällä ei tarvitse syödä kahta kertaa samassa ravintolassa. Talvella ei tietenkään tapahdu niin paljon kuin kesällä, mutta silti jotenkin onnistun keksimään itselleni tekemistä joka illaksi oli kyseessä sitten kavereiden näkemistä lähikuppilassa, taidenäyttelyn avajaiset tai juoksulenkki (kyllä, urheilen edelleenkin).

Kavereitakin on parin kuukauden aikana saanut kiitettävän määrän, joten hyvästä seurastakaan ei ole juuri ollut puutetta. Tässä pari ihastuttavaa nuorta naista:

anais.jpg

Ranskalainen työkaveri Anaïs.

rp.jpg

Turun kauppiksesta jo tuttu Riikka Pia.

Kuulokkeista kuuluu tällä hetkellä about tällaisia rytmejä:

//www.youtube.com/embed/UT0AkAgPmok” width=”420″>

berlin_love.jpg

Berlin – I’m in love <3

Pitäkäähän huolta ittestänne! Pus :*

-Hanna-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *