Om start.

Hei sinä siellä. Hienoa, että tänne eksyit. Tervetuloa!

Olen aikaisemminkin blogin kirjoittamista kokeillut muun muassa vaihtovuoteni aikana Madridissa. Silloin kävi vain monta kertaa niin, että eläminen vei mennessään ja kirjoittaminen ajoittain unohtui. Seurauksena reportaasien pituus kasvoi turhan pitkiksi. Yritän parantaa tällä kertaa tapani (mutta vannomatta paras…).

Tämän blogin perustamiselle on useita syitä, kuten oman kirjoitustaidon kehittäminen, ylitsevuotavat äänihuulet ja oma uteliaisuus blogin pitämiseen. Ensisijaisesti kuitenkin kirjoitan pitääkseni sukulaiseni ja ystäväni ajan tasalla elämästäni uudessa ihanassa kotikaupungissani Berliinissä. Fiiliksen mukaan tarkoitus olisi jatkaa kirjoittamista kotiinpaluun jälkeenkin, mutta katsotaan ensin miten tämä tästä lähtee liikkeelle.

Aihealuetta en halunnut rajata mitenkään tarkasti, koska elämässä on aivan liikaa hienoja asioita. Tietyistä asioista saan toki enemmän mielihyvää kuin muista. Blogissani raotan ovea elämääni, arkeen ja juhlaan, vaatekaappiini, Spotify-listaani, seikkailuihini Berliinissä ja muualla, elämän pieniin ja suuriin iloihin sekä kaikkiin überkuuleihin juttuihin. Innostun niin kovin helposti kaikesta kauniista, ainutlaatuisesta ja yllätyksellisestä.

Toivottavasti tulet nauttimaan kirjallisista tuotoksistani! Jos et, niin ei midist. Hyvää syksyä toivotan sullekin! (Vaikka en ihan vielä halua myöntää, että syksy on jo ovella…) Kuullaan! -Hanna- 

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *