Maanantai

Pidän maanantaista. Maanantait ovat minulle tuottavia päiviä, yleensä käy maanantaisin salilla, saan paljon koulutehtäviä hoidettua ja yleensä myös siivottua kotia viikonlopun jäljiltä. Maanantaisin on energiaa viikonlopun jäljiltä.

Tämä maanantai ei kuitenkaan ollut itselleni parhaimmasta päästä, kun…

… Aamulla herätessäni ihana, aurinkoinen kevät oli vaihtunut harmaaseen sateeseen. Nautin valosta ja saan siitä paljon energiaa, joten jo harmaa sää saa olon väsyneeksi ja alakuloiseksi.

… Kaataessani kauramaitoa aamukahviin siinä oli kokkareita. En edes tiennyt, että kauramaitoon voi tulla kokkareita. Ja muutakaan maitoa ei ollut, joten aamukahvi sai jäädä.

… Sain tiedon, että en saanut haluamaani kesätyöpaikkaa. Asia stressaa, kun hakemistani kesätyöpaikoista tulee vain kieltäviä vastauksia. Jotain olisi kuitenkin kesäksi keksittävä.

… Tein saksan tentin, josta noin 1/3 ammotti tyhjyyttään. Valmistauduin kyllä tenttiin, mutta saatuani tenttikysymykset eteeni, unohdin kaiken.

… Koirani satutti tassunsa. Hän oli ilmeisesti aamukävelyllä astunut johonkin niin, että antura oli saanut iskun ja päivällä yksin ollessaan repinyt jalan kunnolla auki.

Oliko teidän maanantai onnistuneempi?

-J

(Ohessa ei mitenkään aiheeseen liittyvä kuva kookoksesta, joka löytyi tietokoneen kätköistä.)

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *