Kylmälaukun natinaa

Meriaihein kuvitetut tarinoinnit jatkuvat. Järvityttö on nyt ihan väärillä vesillä.

Kävin ensimmäistä kertaa Kotkan meripäivillä nimittäin. Vajaa kaksi viikkoa sitten. En tiedä mitä olin ajatellut, mutta joka tapauksessa se meni taas vähän sinne päin. Ei ollutkaan purjeveneiden täyttämiä laitureita, hiekkaista rantaviivaa tai purkkarit jalassa hilpeästi askeltavia ihmisiä pastellisävyiset neuleet olkapäilleen solmittuina.

dsc_8392.jpg

No mitä sitten oli? Ainakin lentomuurahaisia.

Näin jäkikäteen mietittynä otsaan vauhdilla töksähdelleet muurahaiset eivät olleet ’edes paha’. Mökillä jouduin nimittäin vieläkin oudompaan imurointihommaan. En olekaan aikaisemmin pussittanut hormonihuuruisia murkkuja autossa. Tai ylipäätään missään. Nyt oli pakko, sillä automatkasta olisi muuten voinut muodostua turhan tiivistunnelmainen.

dsc_8299-vert.jpg

Kotona siis jälleen. Kylmälaukku natisi ja kassit suhisi kun ne taas kerran jemmattiin odottamaan tulevia reissuja. Toivottavasti voin kaivaa ne esiin vielä (useasti) ennen ensi kesää.

dsc_8330-vert.jpg

Tulevaan on lohduttoman pitkä matka. Eikä nykyistäkään ole onneksi vielä saatettu kunnialla loppuun. Valonnopeus ei ole valttia puoleen tai toiseen tässä kesäasiassa <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *