Luovuus/luovutus

Joskus tekisi mieli vähän korottaa ääntä ja huudella maailma on tehty meitä varten. Takoa päätä seinään ja uskoa, että jokainen tänne jonkun jäljen jättää.

Tällä hetkellä minun näkyvin jälkeni on tämä blogi. Jälki, jonka jättämisestä todella nautin. Eihän muutaman kuvan ja virkkeen väsääminen suuria vaadi, mutta vie se oman aikansa ja kysyy keskittymistä. Hassua sinänsä, sillä eihän tätä monikaan seuraile. Kourallinen on innostunut kommentoimaan, kiitos siitä.

Onkohan muuten jo olemassa jonkinlaista tilastotietoa siitä, kuinka moni blogi hiljenee alkuinnostuksen jälkeen? Tai onkohan sille olemassa jokin keskimääräinen rajapyykki? Voisin kuvitella, että näin muutaman kuukauden kohdalla olisi jo yksi tällainen pyykki pestävänä. Enkä minäkään jatkaisi ellen tästä näin nauttisi. Vaikka kukaan ei edes vilkaisisi. 

1_dsc3944.jpg

Kevyttä keskiviikkopohdintaa. Noh, joka tapauksessa kesällä tallotut kilometrit ovat myös jättäneet omat jälkensä. Laventelikylpy auttaa siihen. Ei muuten uskoisi, että kesän kiperimmät rakot voi olla lenkkareiden aiheuttamat. Selitys oli kuitenkin hyvin hyväksyttävä; liian kuuma lenkkarikeli. No ei aikaakaan, kun jalkaan voi taas vetäistä sellaiset tallukat, että ainoa mikä painaa on villasukan silmäpako. Eikä pelkoa, että olisi liian kuuma kävellä.

_dsc3926.jpg

Talouden ahkerampi puolisko tekee muutamana päivänä viikossa myöhempään töitä, ja minulla on rauhallisia iltoja ihan vain itseni kanssa. Nyt kun syksy on virallisesti täällä, voi kaivaa tuikut ja kipot kaapeista. Rauhoittua, haaveilla ja punnita elämää. Mietteet ovat viime aikoina olleet kovasti tulevaisuudessa. Pitäisi pystyä päätöksiin, jotka kantaisivat pitkälle.    

En halua, että tämä on koti, jonne haaveet haudataan.

2_dsc3935.jpg

En omista pelisilmää, enkä erityisesti nauti kilpailemisesta. Siksi tuntuu välillä vähän vaikealta pärjätä täällä ja siellä. Luovuudella ei voi mielestäni kilpailla. Se tuntuu luonnottomalta. Haluaisin kuitenkin kurkata erääseen kanavaan ja katsoa, voisiko se aueta edes puolilleen.   

Maailma on minun, maailma on sinun.   Aika monet ajatukset löytyvät musiikista.

                                                                 Lainaukset Haloo Helsinki!/Maailma on tehty meitä varten

kauneus meikki oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *