Mahtava pakkomielle

Otsikko ei ihan kirjaimellisesti viittaa suhtautumiseeni sisustus- ja rakennusohjelmiin, tai arkkitehtuuriin yleensä. Mutta se on kieltämättä hyvin kuvaava mielleyhtymä silloin, kun silmäni nauliintuvat keskittyneesti liikkuvaan kuvaan. Television tai tietokoneen. Tässä genressä ulkomaalaiset formaatit (ikävä kyllä?) peittoavat kotimaiset vastaavat. Asia tuli juurikin mieleeni, kun brittiläinen Grand Designs sattui sopivasti pärähtämään kuvaruudulle 10. tuotantokaudellaan. Pidän ohjelmasta. Pakko keskeyttää muu tekeminen ja korvaavasti räpeltää jotakin vähän sinne päin mainoskatkojen aikana.

Noh ”magnificent obsession” totesi omistajansakin. Vai voiko pankki oikeastaan puhua? 😉 Tähänastisista kohteista eniten puhutteleva. Ja syystä että…

Inspiroivia kuvia kohteesta löydät mm. näistä linkeistä:

Täältä,  täältä, täältä ja täältä.

Ja nyt on mahtava pakkomielle saada koti myytyä. Oma siis. Eikun…

4,75milj. puntaa…jaiks!

 

Onko joku nähnyt livenä tätä vesitornitaloa eteläisessä Lontoossa? Jakaa varmasti mielipiteitä. Itseäni miellyttää kovastikin suuret ja valoisat lasipinnat, selkeät tilaratkaisut ja askeettisuuden puolelle lipsuvat kylpytilat. Tiili- ja puupinnat tuovat vastakohtaisesti ihanaa lämpöä ja tunnelmaa. Toisaalta sisustuksesta löytyy paljon ajankohtaisia elementtejä, joita näkee monissa kodeissa juuri nyt, kuten graafiset matot, mustavalkoisuus, vaakaraidat ja pelkistetyt valaisimet. Tämän rakennuksen kunnostustyöt veivät vain kahdeksan kuukautta ja valmistuivat viime vuonna. Ja nyt koti on siis jo myynnissä.             

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *