Nurinkurinen arki

Toisinaan on ihan ars..arkea

…tiputtaa 750 millilitraa astianpesunestettä lattialle vain huomatakseen, että pullon pohja todella halkesi. Joku nevokas olisi toki keksinyt vaihtoehtoisen viritelmän, mutta oma luovuuteni rajoittui tällä kertaa vain väärän pään puristamiseen. Pullo kyljelleen ja tavara ulos pohjan kautta tarvittaessa. Ihan kivaa vaihtelua sekä minulle että aineelle. Toki hieman kiusallista kummallekin on, ettei pullon pidätyskyky ole parhaimmillaan näin kylkiasennossa.

…tiputtaa työpaikalta hyväntuulen lahjana saadun Vuoden paras tiskari -diplomin vain huomatakseen, että kehyksen lasi todella halkesi. Joku neuvokas olisi toki puhaltanut uuden lasin tilalle, mutta oma luovuuteni rajoittui tällä kertaa vain pelastamaan sen, mitä pelastettavissa oli. Ja toki kierrättämään sirpaleet asianmukaisesti. Toki.

Olikohan tämä merkki siitä, ettei tiskaamistakaan voi enää suorittaa ilman asianmukaista diplomia. Tai siitä, että joku (jolla nyt sattuu olemaan sellainen diplomi hyppysissään) voisi astua välillä puikkoihin. Diplomi ei siis arvatenkaan ole minun. Ja ei, talouden toinen puolisko ei myöskään ole ammattitiskari.

Sunlightia paitsi lattialleni, myös ennen kaikkea teidän ars..arjen jatkoon 🙂

_dsc3107.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *