JO 2 KK !!!!

Apua kun aika on oikeesti kulunut nopeesti! Hyvä, että marraskuusta edes muistaa mitään.. 😀 Siksi on tää blogin kirjoittelukin vähän venähtänyt..

Arki on lähteny ihan hyvin meillä sujumaan, et Olli on töissä 8-17 ja mä vauvan kanssa kotona. Satoi tai paistoi niin me ollaan käyty joka päivä ulkona kävelemässä, joskus ihan 10 km lenkkejäkin! Sit marraskuussa näin tosi paljon kavereita ja koin olevani energia täynnä niin, et jaksoin laittaa kotia ja olla menossa kokoajan. Vauvakin nukkuu hyvin sitkun vaan saa unenpäästä kiinni… Joskus se saattaa venähtää tositosi myöhäänki enneku se sit lopullisesti nukahtaa. Nyt oon iltasin koittanu pitää sitä hereillä, esim. yks lempparijuttu on kylpeminen 🙂

Joulukuun alussa oli yks viikonloppu tapahtuma, johon osallistuin vauvan kanssa. Siel oli yhteensä 250 nuorta ja tosi paljon meikän kavereita<3 Parit pikkujoulutkin on kavereiden kesken ehditty täs meillä järjestää:)

7.12 oli neuvola ja vauvan mitat silloin: 5450g & 58,5cm, eli hienosti poitsu täysimetyksellä kasvaa!

Saatiin nyt myös lyötyä lukkoon tulevat ristiäiset.. Niitä onkin kyselty ja ne järjestetään vasta 7.2.16. Päätettiin, että tuo aika on hyvä koska ei ennen Joulua olisi ehtinyt ja meillä on vielä viimeistelyä tän asunnon kanssa.. (Esim. Olohuoneen lamppu puuttuu) 😀 

No tää viikko on menny aika surkeissa tunnelmissa, kun mulla nousi tiistaina kuume :/ Ollilla alko sit keskiviikkona isyys- ja joululoma niin eiköhän sekin sit tullu kipeeks ja sillä on vieläkin veto ihan pois.  Mä oon onneks jo paremmassa kunnossa ja kävin tänään viimeistelemässä jouluostokset 🙂 Ensviikolla se Joulu jo on, iha hulluu kun ei tunnu yhtään siltä! Ostin poitsullekki lakin ja tonttuasun<3. On kyl erilaista nyt viettää joulua, kun on oma lapsi. Tuntuu muutenki et kaikki on saanu merkityksen, vielä enemmän kun aikasemmin. 

Mut nyt meen hoivaamaa nuhanenää *niisk*  ja rauhaisaa joulua <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *