Joulu ja uusvuos :)

Hellurei ja hellät tunteet!

Joulu taittui mukavasti rauhaisissa tunnelmissa Ollin vanhempien luona. Siellä oli Ollin sisko ja sen mies, sekä niiden kohta kaksivuotias pikkuprinsessa Sofia. Meidän poitsun serkku <3 Oli hauska katsella kuinka Sofia osaa jo tehdä kaikenlaista, koristella kuusta ja lempparijuttu oli kun luettiin kirjaa yhdessä. Ruoka maistui ja paketteja availtiin, silloin vauvakin oli hereillä katselemassa mitä kaikkea saakaan lahjaksi. Illalla vielä käytiin mun äidin luona. 

26.12. olikin sitten neuvola ja siellä annettiin ensimmäinen rokotus. Neuvolatäti sanoi, että vatsaa saattaa vääntää, mutta ei poitsu näytä reagoivan siihen onneks mitenkään.Täti kirjoitti neuvolakorttiin; ”Suloinen poika. Kovasti seurustelee, vastaa hymyyn hymyllä ja jokeltelee. Hienosti kasvaa rintamaidolla”  Mitat oli: 5885g ja 59,9cm 🙂

On kyllä ollut kivaa, kun Olli on ollut päivät kotona ja ollaan saatu tätä asuntoa laitettua eteenpäin ja muutenkin asioita hoidettua. Olli kävi Turusta hakemassa meille uuden auton, sellaisen tilavan farmarin, niin mahtuu koko perhe vaunujen kanssa sinne hyvin. 

Uusivuosi meni ystävien seurassa tässä meillä kotona. Vauva lähti ilta kymmeneltä hoitoon ja haettiin se sitten yöllä kolmen aikaan kotiin. Saatiin käydä rauhassa ampumassa raketit ja vähän omaa aikaa. Syötin pojan ennen hoitoon viemistä ja 70 milliä olin saanut käsin pumpattua pulloon. Tiesin jo silloin ettei se tule riittämään ja yöllä kun vauva heräs se oli hetkessä juonut sen. Sitten oli laitettu korviketta pulloon niin oli tullut kauhea huuto ! 😀 hahhah, voi äidin pikkusta :’) 

Mulla onkin kovat suunnitelmat tällevuodelle jo mietittynä.. Aion alkaa taas kunnolla harrastaa liikuntaa ja aloittaa autokoulun! Hui :p

Mutta palailen taas<3 Heido ja hyvää tätävuotta kaikille <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *