Kuulumisia

 Hyvää Syyskuuta! 🙂

Kesä alkaa olemaan nyt takana päin ja lehdet leijailee maahan sekä ilma viilentyy. Tänään kävin kävelylenkillä pururadalla fiilistelemässä syksyntuoksua. Mä tykkään syyskuusta, saan silloin aina inspiraatioita ja vireystasoni on hyvä. Se on muutenkin kiva kuukausi, varmaan myös siksi, että olen syntynyt syyskuun 12. päivä. Eli kohta juhlitaan! Aion järjestää tuona päivänä baby showerit, jonne olen kutsunut mun entisiä opiskelukavereita ja muutaman hyvän ystävän täältä Riihimäeltä. Oiii, niitäkin ollaan parin kaverin kanssa suunniteltu jo muutama kuukausi. Saa nyt vaan nähdä missä ne saa järjestettyä, sillä remontti ei ole ihan vielä valmis.. Meidän piti siis päästä muuttamaan uuteen asuntoomme elokuun viimeinen päivä, mutta keittiössä remontti oli vielä niin pahasti kesken ja työkalut sekaisin ympäri kämppää, ettei se mitenkään ollut mahdollista. Nyt eletään vaan päivä kerrallaan ja katsotaan milloin asunto on siinä kunnossa, että pääsemme sinne. On kyllä välillä noussu stressitaso tosi korkeelle, kun miettii et mun laskettuun aikaankin on enää kuukausi! Miten ihmeessä kaikki ehtii tulla valmiiksi ja tavarat saadaan paikalleen.. Ja jokapäivä Ollin töiden jälkeen mennään sinne kämpille pariksi tunniksi tekemään jotain, niin Olli kultakin alkaa olemaan tosi väsynyt.

Ensi viikonloppuna tehdään viimeinen reissu ikeaan. Ostoslistaan on merkitty ainakin wc-kaappi, peili ja mulle sellainen kauneuspöytä! Sit alkaakin olemaan melkeen kaikki ostettu ja hommaattu, huh! Ainoastaa yksi iso ostos puuttuu noiden jälkeen ja se on uusi sohva. Tottakai kaikki verhot, matot yms. on vielä valitsematta, kun ei ole ollut niitä aikaa etsiskellä ja ne ehtii ostaa myöhemminkin. Tärkeää on nyt saada myös se vauvanhuone valmiiksi ja tavarat paikalleen, muihin huoneisiin ehtiii sitten myöhemmin panostaa.

Ensiviikolla mulla onkin neuvola ja lääkärintarkastus, ne katsoo miten päin vauva on ja sellaista. Jännää! 😀 Onneks mulla on ollu niin helppo tää raskaus, eikä mua satu mihinkään, närästä tai turvota yhtään! Ja saan tosi hyvin nukuttua. Oon ollu siit tosi ilonen, kun jaksan tehdä kaikki asiat ihan normaalisti niin musta on tuol kämpillä ja muutossakin edes jotain apua. 

Oho ompa kello paljon, Olli pääsee koht ja lähdetään hommiin, se on moro !:D

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *