Homma etenee!

Koitanpas nyt kirjoittaa puhelimella, saa nähdä kuinka käy… Mutta viime postauksen jälkeen on ohjelmassa ollut vapaata maanantaina, tunnin kävelylenkki tiistaina ja eilen keskiviikkona 15 minuuttia juoksua ja kotimatka juosten ja kävellen.

Oli todella suuri houkutus siirtää eilinen lenkki tälle päivälle, mutta tsemppasin ja lähdin kuitenkin, vaikka kello oli jo 21.30 ja sohvan kutsu suuri 🙂 Se osoittautui hyväksi valinnaksi! Oli jo melko viileää ja ilma paljon raikkaampaa hengittää. Mutta ihan täydellisesti ei mennyt, sillä vatsaan sattui oudosti, ihan kuin se olisi ollut liian täynnä. Olin kuitenkin viimeksi syönyt noin neljä tuntia sitten, ja ennen lenkkiä oli ehkä jopa vähän nälkä. Osaako kukaan sanoa mistä moinen voisi johtua? No mutta tässä tarkempia tietoja, juoksin aluksi vartin, sitten kävelin viisi minuuttia, juoksin viisi minuuttia ja kävelin vielä kahdeksan minuuttia.

Kesto 00:32:38
Matka 3,97 km
Keskinopeus 7,3 km/h

Tänään oli taas vapaa ja huomenna 2x9min juoksua. Hassua, vain 18 minuuttia, vaikka aiemmin on pitänyt 20 minuuttiakin juosta, ja tasan viikon päästä pitäisi jaksaa se vitonen!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *