Banaanipannukakkuresepti, jota et saa ohittaa!

nimetönpannu.jpg

 

Holy moly. Kokeilin muutama päivä sitten uutta terveellistä banaanipannukakkureseptiä ja ihastuin. Erilaiset varíaatiot terveellisistä pannareista ovat meillä kovassa huudossa. Suosikkejani ovat vegaaniset speltti-superfoodpannarit, joihin raapustan ohjeen joku toinen kerta. Nämä vievät kuitenkin voiton kiireisinä aamuina, kun haluan saada taikinan äkkiä kasaan ja pannulle.

Näissä pannareissa ei ole lisättyä sokeria tai vehnää!

 

Tarvitset yhteen reilun kokoiseen annokseen…

1/2 banaanin (voit käyttää toisen puolen koristeluissa halutessasi)

1 munan

1 munanvalkuaisen

3/4dl kaurahiutaleita

1/2 tl leivinjauhetta

Sekä ripauksen suolaa, kanelia ja kardemummaa

 

  1. Muussa banaani haarukalla tahnaksi.
  2. Lisää kananmunat, kaurahiutaleet, leivinjauhe ja mausteet.
  3. Sekoita hyvin.
  4. Paista pannulla pienessä määrässä kookosöljyä

 

Mustaherukka-jogurttikastikkeeseen tarvitset vain maustamatonta, vähärasvaista jogurttia ja muutaman teelusikallisen berryfectin (tai muun vastaavan merkin) mustaherukka-marjajauhetta*. Halutessasi voit lisätä myös vähän agavesiirappia, hunajaa tai intiaanisokeria makeutukseksi.

*=Tuotelahjoitus

 

 

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta Terveys