Ratatatatouille!
Valkea, kalpea ensilumi houkutteli esiin himon rapeisiin, värikkäisiin kasviksiin. On aika laittaa vanha kunnon ratatouille pannulle kypsymään!
Näillä mennään.
1 munakoiso
1 pieni kesäkurpitsa
1 iso paprika
5 tomaattia
2 isoa valkosipulin kynttä
2 punasipulia
2 dl paseerattua tomaattia
Suolaa, mustapippuria, oliviiöljyä, sokeria.
Paloittele kasvikset haluamasi kokoisiksi paloiksi. Freesaa kukin kasvis vuorotellen haluttuun kypsyyteen wokkipannussa. Mausta joka satsi kevyesti suolalla ja mustapippurilla, tomaatteihin kannattaa lisätä ripaus sokeria. Käytä paistamiseen oliviiöljyä mauan ja rapeuden maksimoimiseksi. Lopuksi yhdistä ainekset isolle pannulle ja sekoita.
Et Voilá!
Bon Appetit!