Uuden kynnyksellä

IMG_4265.JPG

 

Viime aikoina mun elämässä on tapahtunut suuria asioita. On muutosten aika ja tässä myllerryksessä tuntui, että myös blogin on aika syntyä uudelleen. Entistä ehompana, uudestisyntyneenä ja raikkaana kuten pian koittava uusi vuosikin.

LAla´s on nyt historiaa. Vanhat postaukset toki löytyvät vielä vanhan blogin puolelta, mutta tämä uusi projekti alkaa aivan puhtaalta pöydältä. Uusin, tarkemmin rajatuin aihein ja teemoin, parempilaatuisemmilla kuvilla höystettynä. Haluan, että myös blogissani näkyy kaikki tämä ihana ja uusi, mitä elämäni tuntuu nyt pursuilevan hykerryttävyyteen asti.

Uusi työ vie minut vuodenvaihteessa takaisin rakkaaseen kotikaupunkiini Rovaniemelle. Koska puolet meidän kahden hengen perheestämme kuitenkin vielä toistaiseksi jää Ouluun, ei Oulukaan tule katoamaan blogistani kokonaan. Kahellaan on pohjoisen murretta, haluankin tuoda pohjoista ulottuvuutta esiin kahden kaupungin näkökulmasta. Kahellaan on siis nimensä mukaisesti kahen kaupungin asukki.

Vielä enemmän kuin pohjoiseen sijaintiin, Kahellaan viittaa tähän uuteen elämäntilanteeseemme. Olemme mieheni kanssa kahellaan. Siis yhä edelleen kaksin, toiveistamme huolimatta. Mutta juuri tällä hetkellä juuri tässä on hyvä. En oikeastaan osaa edes haaveilla mistään muusta, me kaksi ja koira olemme juuri näin täydellinen, kokonainen perhe. Kahellaan tarkoittaa siis, että kahdestaan, mutta kahellaan myös siinä merkityksessä, että työmme pitävät meidät eri kaupungeissa ja kodeissa suuren osan ajasta. Elämme siis yhteistä elämää kahellaan, kahdessa eri osoitteessa. Kahta erilaista arkea, kahta varsin erilaista elämää. Kahellaan kertoo siitä, miten ihanaa on aikatauluttaa arkiviikko juuri oman mielensä mukaan, tehdä aivan mitä itse vain tahtoo ja syödäkin juuri mitä itse tahtoo. Toisaalta Kahellaan kertoo siitä, kuinka raastavaa kahden kodin elämä ja ainainen ikävä voikaan olla. 

Kahellaan kertoo myös kahdesta erilaisesta kodista, omasta luhtitaloasunnosta Oulussa sekä vuokrakaksiosta Rovaniemellä. Erityisesti Rovaniemen kodin sisustusprojektista tulette varmasti lähiaikoina kuulemaan postausten muodossa. Kumpikaan ei ole kakkoskoti, sitä termiä en suostu käyttämään. Kahellaan asuu kahdessa kodissa, jotka kumpikin ovat yhtä lailla Koteja, isolla K:lla.

Pohjoisen tarinoita, kahden kaupungin elämää, kahden ihmisen avioliiton arkea, etäsuhteen onnea ja kipukohtia, matkalaukkuelämää ja iloisia jälleennäkemisiä. Ainakin sitä on siis Kahellaan. Juuri nyt tuntuu siltä kuin olisin saanut elämääni kaikkea kaksin verroin, kaikesta siitä ihanasta saat jatkossa täältä lukea.

DSCN3257(3).JPG

DSCN3276(2).JPG

IMG_4269(2).JPG

Kuvat: Enni Ravander/ EnniMaria Photography

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *