Pinjansiemenöverit

P7294050.JPG

Väitinkö pari viikkoa sitten että less is more? Klups, pitää perua puheitani ja tehdä poikkeus pinjansiementen kohdalla.

P7294051.JPG

Olen viime päivien vuohenjuustosalaattihimoissani vedellyt pinjansiemen-överisalaattia pehmeällä vuohenmaitojuustolla ja maalaisleivällä. En tiedä voiko tuota juustoa kutsua vuohenjuustoksi vai onko se kenties vain jotain sen kaltaista, (?) ehkä joku viisaampi voi vastata siihen, mutta hyvää se ainakin on.

P7294053.JPG

 

Jos itselläsi on samankaltaisia himoja niin tässä lyhyt resepti överisalaatin tekemiseen.

Olen paahtanut leivän pannulla molemmin puolin öljyssä, asetellut juustopalat lämpimän leivän päälle pannulla ja sitten siirtänyt salaattipedille. Leipien paahtamisen jälkeen ja pannun ollessa vielä kuuma, mutta kuitenkin pois päältä olen pyöritellyt kevyesti pinjansiemeniä vielä hieman kuumalla pannulla.

Ennen salaatin lisäämistä lautaselle olen pyöritellyt sen kastikkeessa, jossa on balsamicoa, oliiviöljyä, suolaa, pippuria ja hunajaa. Hunajaa olen vielä ripotellut erikseen leivän päälle.

Melko herkullista vaikka ei kuitenkaan tätä ;).  Hellepäivien pelastus on ehdottomasti helpot ruoat ja mahdollisimman vähän kaupassakäyntejä!

koti ruoka-ja-juoma