Huh, vihdoinkin, lopultakin, kylläpäs se kesti, viimeinkin!

Kahvia, kiitos!

Lilya on uudistettu koko viikko. Prosessin piti alkaa ja loppua maanantaina, mutta se jatkuikin tiistaihin...ja keskiviikkoon...ja kyllä, se jatkui aina eiliseen ja tähän päivään asti! Kauhuskenaarioissani mietin jo, että onko Lily vedetty pois (blogi)markkinoilta muiden suosikkiasioideni tyyliin heti kun olin siihen ehtinyt kiintymään. Näin ei sentään onneksi tapahtunut, ja kunhan totun blogin uuteen ilmeeseen ja toivun täysin tästä onko-se-flunssaa-onko-se-siitepölyallergiaa-mitä-se-oikein-on -oireilustani niin annan näppäimistön laulaa yhtä täysillä kuin Krista Euroviisuissa!

Jos blogi muuten näyttää hassulta, se johtuu noista Lilyn uudistuksista. (Lilyn piikkiin saa nyt laitettua kaikenlaista, joten laitetaan tämäkin: jos minä näytän jossain valokuvassa hassulta, se johtuu noista em. uudistuksista...Lily siellä pelleilee kuvasuhteiden kanssa ja saa ihmiset näyttämään paksummilta kuin mitä he oikeasti ovatkaan, heh heh...)

P.s. Blogin ollessa huoltotauolla loin hätäpäissäni sille omat Facebook-sivut, jotka löydät täältä: https://www.facebook.com/kahvittelija

Kommentoi