"Joulukiireitä"

Kahvia, kiitos!

"Joulukiireet" ovat pitäneet minut pois blogimaailmasta. Olen leiponut hiki hatussa taatelikakkuja ja kantanut taskukaupalla käpyjä lähimetsästä kransseja varten. 

No en ole. Sen sijaan olen ottanut päiväunia samaan aikaan taaperon kanssa ja iltaisin linnoittautunut mieheni kanssa sohvannurkkaan katsomaan Homelandia, jonka suhteen ainoa toiveeni on se, että kai Carrien ja Quinnin välille jossain vaiheessa kehittyy jotain romanssia? Olen pistänyt Kindlen koetukselle ja lukenut ahkerasti hömppää - ensin Cecelia Ahernin uusimman (How to Fall in Love) ja nyt minulla on kesken Sandra Brownin uusin (Deadline), jonka jälkeen noudan kirjastosta Kate Atkinsonin uusimman (Life after Life).

Jonkinlaista kiirettä on siis tosiaan pitänyt. Mutta on meillä pipareitakin leivottu ja hatara suunnitelma on muodostettu jouluisen piimäkakun suhteen.

Valoisaa Lucian päivää kaikille, terveisin yks Lucia vuosimallia 1997.

 

Kommentit

Maria Hakkala
The Variety Show

Onnea! (jos tulkitsin oikein?) :)

[hiukan myös säikähdin tuota ensimmäistä kappaletta kunnes huomasin sarkasmin... :D]

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Jos onnittelut koskevat sitä, että olin Lucia ysiluokalla, kiitos kovasti, muuten en oikein keksi, että mistä onnitellaan :) mutta kiitos kuitenkin - onnitteluja on aina mukava saada!

Maria Hakkala
The Variety Show

Hih, luin, että vuosimallia 1977 ja ajattelin, että onko sulla synttärit tai jotain! :D Vähän lukihärö!

MM
Maijan matkassa

Kuulostaa hyviltä sun kiireet!

PS Kopioin eiku intertekstuaalisesti inspiroiduin just sun otsikosta omalla tontillani. :)

Ella F.
Siperian Ella

Sun kiireet kuulostaa mu korvaan ihan varteenotettavilta kiireiltä :) Mä aion kohta pitää itse samanlaista hoppua, jahka vaan saan nuo tentit käsiini ja sitten käsistäni...

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä päätin lykätä seuraavan erityispedan esseen tammikuulle, kun ei mun opiskelusta tullut yhtikäs mitään. Ja kun tajusin, että suorituksia voi tehdä aina heinäkuun loppuun asti, eikä kurssien tarvitsekaan olla tehtyjä toukokuun loppuun mennessä niin kuin ensin luulin, niin...johan lensi kurssikirjat nurkkaan ja Kindle tuli tilalle :)

Toivottavasti sullakin alkaa kohta nämä kivemmat "joulukiireet" :)

Vau mikä vauva!

Mullakin taitaa jäädä tähän suunniteltu tentti tammikuulle, olis ens viikko vielä aikaa mut päähän ei jää MITÄÄN.

Oi mä tuun niin jäljessä Cecelia Ahernissa, luen suomeks ja vasta hoksasin viimesimmän suomennetun, jonka jälkeen on tullut jo toinenkin kun toi sun mainitsema. Aion niiiin lukee joulu"lomalla" jotain aivoja lepuuttavaa!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Jouluna on aivan pakollista lukea jotain aivoja lepuuttavaa :) ja syödä karkkia ja suklaata...

Ahernit on kyllä hyviä, mä tykkään siitä, että se kirjailija kirjoittaa niin erilaisista aiheista. Välillä sillä on kyllä (mun mielestä) vähän holhoava tyyli, mutta tykkään kyllä kovasti ja oon lukenut ne kaikki :)

Ella F.
Siperian Ella

Hohoo, juuri näin! Eikös se hyväksi havaittu vanhan kansan viisauskin ollut että "älä tänään tee mitään sellaista, jonka voit siirtää hamaan tulevaisuuteen"? Mä tuun kualemaan helmikuun lopulla, en taju, mikä mania noilla on, että kaikki kevään kurssit yhtä lukuunottamatta pitää olla maaliskuun alkuun mennessä suoritettu. Mutta sitä ennen tässä ehtii ihan hyvin lukaisemaan ne rästissä olevat annajanssonit ja muut hyvät kirjat:)

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä ihmettelin sitä, kun itse palautin perurskurssin esseet mielestäni hyvissä ajoin marraskuun alkupuolella (deadline joulukuun alussa) niin iso osa kurssilaisista oli kirjoittanut loppupalautteen kurssista jo syyskuun lopussa! Mä en tajua, miten sellaisella vauhdilla ehtii niin paljon monisivuisia esseitä työstämään. Tosin mä kyllä myönnän, että itse väänsin ja käänsin ja pohdin ja huomioin varmasti kaikki näkökulmat omissa esseissäni, vähemmälläkin olisi varmasti päässyt. (Mieltä kyllä lämmitti kaunis vitosten sarja, jota himmensi vain yksi nelonen :D)

Mä ilahdutan siis jatkossakin opettajiani sillä, että en kiirehdi palautusten kanssa, sillä en halua näännyttää niitä työtaakan alle. Mikäs sen hauskempaa kuin lueskella mun pohdintojani kesä-heinäkuussa! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.