Kaksivuotiaan kakkukekkerit + pöllöarvonnan voittaja

Pidimme eilen tytölle pienimuotoiset synttärijuhlat. Tyttö oli odottanut juhliaan kovasti, pääasiassa sen takia, että luvassa oli kakkua. Kakku ja muut herkut tuntuivat olevan se tärkein juttu – tyttö kiipesi jo tuntia ennen vieraiden saapumista lapsille katetun pikkupöydän ääreen paukuttamaan lusikalla pahvista Nalle Puh -lautasta ja vaatimaan kakkua.

party1.jpg

Kakkua hän myös sai. Mieheni teki Kinuskikissan reseptistä hiukan sovelletun ”Mökkiläisen murotäytekakun” (kuten viime vuonnakin), eikä pihistellyt tuoreiden mansikoiden määrässä. Lopputulos oli tosi herkullinen ja suosittelen reseptiä lämpimästi – tämä mansikkakakku on tavallista täytekakkua helpompi väsätä, koska se ei vaadi mitään sen kummempaa viimeistelyä. Itse väkersin omin pikku kätösin kahvipöytään samaisen Kinuskikissan Daim-muffinsseja ja Lähiömutsin reseptistä porkkanapiirakkaa. Muut herkut kävimmekin sitten noukkimassa kaupan pakastealtaista ja keksihyllyistä.

 

Olen aivan hulluna alla olevassa kuvassa näkyviin Väiski-vaahtokarkkeihin. (Joo, ei kuulu hyvää karkkilakolle, ei.) Ylimmässä kuvassa oikealla näkyy tytön ja siskontytön järjestämät tarjoilut parvekkeella: Ikean Duktig-herkkuja.
party2.jpg

 

Kun vielä yksivuotissynttäreillä tyttöä kiinnosti lahjapaperi paketin sisältöä enemmän, nyt lahjapaperi revittiin vain kiireesti pois, että päästiin ihailemaan varsinaista lahjaa. Tyttö saikin aivan ihania paketteja, kiitos vielä kaikille tyttöä muistaneille!

wp_20140608_14_09_13_pro.jpg

Muutaman tunnin juhlimisen jälkeen tyttö olikin aivan uuvuksissa, eikä jaksanut kuunnella iltasatuakaan kokonaan, kun halusi jo antaa iltahalit. Aamulla oli kiire hakea uuden junaradan osat olohuoneeseen ja kasata pätkä junarataa ennen lähtöämme kaksivuotisneuvolaan. 

 

P.s. Tänään on myös suoritettu tytön synttäreihin liittynyt blogiarvonta – arvonnan kohteenahan oli siskoni tekemä (ja ”sponsorimielessä” blogia varten lahjoittama) mahtava Pöllö. Tyttö toimi itseoikeutetusti onnettarena ja onki arpalippukulhosta arpalipun, jossa luki…

…Laurazza! Onnea Laurazzalle, laitan sinulle pian sähköpostia. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *