Leaf Areenan Lastenmaailmassa

Vietimme eilen koko perheen voimin riemukkaan parituntisen Leaf Areenan Lastenmaailmassa. Taaperolla oli tosi hauskaa ja nyt hän sai vielä enemmän irti paikasta kuin aiemmin, mikä näkyi myös melkoisena väsymyksenä visiitin jälkeen.

Meillä on pelkästään myönteisiä kokemuksia Leaf Areenalla käymisestä. Lastenmaailma on tarpeeksi monipuolinen ja siihen kuuluu myös alle 3-vuotiaille varattu alue, jossa on kaksi pallomerta, muutama eripituinen liukumäki, pehmopalikoita, pieni maja, pehmeitä eläinhahmoja, joiden päällä voi kiipeillä, kiipeilyseinä (ja sen lisäksi muitakin kiipeilymahdollisuuksia). Alle yksivuotiaat pääsevät Lastenmaailmaan ilmaiseksi – etu, jota muistimme hyödyntää lapsemme kohdalla tasan yhden kerran. 

No, ei se touhu muutenkaan kallista ole – alle kolmevuotiaiden ranneke maksaa 8 euroa ja yli kolmevuotiaiden 12 euroa. Paitsi että tajusin juuri, että tuleehan siinä kiipeilykeikalle hintaa, jos perheessä on monta lasta. Aikuiset onneksi pääsevät sisään ihan ilmaiseksi. 

Pikkulapsialueen lisäksi Lastenmaailmassa on paljon erilaisia mahdollisuuksia kiipeillä, muutamia erilaisia liukumäkiä tavallisista tunneliversioihin, trampoliineja, iso pomppulinna, iso pallomeri, pehmorakennuspalikoita ja joku sellainen hivenen ahdistavan oloinen pehmopallohuone, jossa saa ammuskella muita pehmopallotykeillä. Näiden lisäksi alueella näytti olevan vielä erillinen pelialue.

leaf1.jpg

leaf2.jpg

Lastenmaailman paras puoli on tähän mennessä ollut ruuhkattomuus. Mutta lievästi ruuhkakammoisina ihmisinä me olemmekin käyneet paikassa vain arkisin. En siis tiedä, millaiseksi meno yltyy viikonloppuisin. Arkisin ei ainakaan toistaiseksi ole ollut sellaista tilannetta, että porukkaa olisi liikaa. Eilen meidän lisäksemme Lastenmaailmassa peuhasi koko kaksituntisen aikana vain yksi perhe.

Miinusta tulee oikeastaan vain kahvion tarjonnasta. ”Leaf Areenan sydämeksi” mainostetusta kahvilasta ei mielestäni saa kovinkaan kummoisia aterioita, vaan listalla keikkuvat lähinnä makkaraperunoiden ja kanakorien kaltaiset vaihtoehdot. Täytyy tosin myöntää, että en minä sitä ruokalistaa kovinkaan tarkasti syynännyt läpi, että ehkä siellä oli joku terveellisempikin vaihtoehto, jota en vain huomannut. Emmekä me ainakaan mene tuollaiseen paikkaan syömään vaan peuhaamaan.

leaf3.jpg

P.s. Huomasin Lastenmaailmasta poistuessamme mainoksen, jonka mukaan tulevana lauantaina 15.3. Leaf Areena juhlii synttäreitään. Rannekkeet maksavat synttäripäivänä vain 5 euroa ja mainoksen mukaan luvassa on myös kahvitarjoilua ja maistiaisia. Jos et siis pelkää ruuhkaa ja lapsilaumoja, lauantaina pääsee edullisesti pakoon sitä takatalvea, jolla on vähän peloteltu. (Turkuun on luvattu lauantaiksi voimakasta räntäsadetta, nyyh. Paitsi että me olemmekin Ikaalisissa, jonne on luvattu runsasta lumisadetta. Double nyyh.)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *