Paljon arkea, vähän juhlaa ja hiukan suklaata

Kahvia, kiitos!

                                                                                                                                                                                  *Yhteistyössä Cloetta Suomen kanssa

Haluaisin kirjoittaa paljon pidemmän postauksen, mutta en ehdi, koska nämä kaksi pientä tylleröistäni pitävät minut aika kiireisenä. Sen sijaan siis, että jaarittelisin arkipäivistämme rivitolkulla, tyydyn vain toteamaan, että arki on arkea ja välillä saa onneksi myös juhlia - kuten esimerkiksi lauantaina, kun kuopuksemme sai nimen. Hyvä nimi tulikin, vaikka itse sanonkin. Ja hyvät juhlat myös - tajusinkin, että onnistuneiden juhlien avain piilee tehokkaassa delegoinnissa: siirsimme lähestulkoon kaikki ristiäispuuhat muiden niskoille siinä pelossa, ettemme kuitenkaan ehdi itse mitään tekemään ja sillä lopputuloksella, että meille jäi jopa hiukan aikaa pyöritellä peukaloitamme juhlia edeltävänä iltana.

No, nyt on käsitelty niin arki kuin juhlakin ja on aika siirtyä itselleni niin kovin rakkaaseen aiheeseen - suklaaseen. Muistatteko ne syntymäpäiväsuklaat, joiden määrää leikisti kauhistelin (olin salaa aivan täpinöissäni) sekä Instagramin että blogin puolella? No, ne suklaat on syöty ajat sitten. Itse asiassa oli aivan siinä ja siinä, ettenkö olisi joutunut viettämään ensimmäistä suklaatonta päivää sitten synnytyksen, mutta onneksi Cloetta pelasti päivän ja lähetti minulle uutuustuotteita testattavaksi. Ja minähän testasin! Osa herkuista on jostain käsittämättömästä syystä yhä avaamatta (olenkohan tulossa kipeäksi?), osa on jaettu muualle, mutta sen tärkeimmän osan eli suklaat testasin ihan itse. Eikä sille mitään voi, että Cloetta osaa kyllä tehdä tosi hyvää suklaata, enkä olisi pistänyt pahakseni, vaikka suklaalevyjä olisi tullut testaukseen useampikin kappale. 

Alla olevassa kuvassa näkyvillä sellaista herkkua, josta ehdin juuri ja juuri räpsäisemään kuvan ennen kuin söin loputkin:

 

Syy sille, minkä vuoksi rupesin kiireestäni huolimatta tekemään vielä suklaastakin asiaa, on siinä, että halusin vinkata teille Cloettan järjestämästä Facebook-tempauksesta: ensi viikon maanantaista 22.9. lähtien Cloetta jakaa päivittäin 500 Sprinkle Salted Icecream Waffel -suklaalevyä Facebookissa (kampanjan kestoa en tiedä, mutta toivon, että se jatkuisi sellaiset parikymmentä vuotta).

Kaikki tämä suklaasta puhuminen on nyt aiheuttanut sen, että mieleni tekee sipsejä. Niitä Taffelin peruspoimusipsejä. Huoh. Pitäisi varmaan ruveta elämään vähän terveellisemmin, eikä toiveajatella, että täysimettäminen karkottaisi kaikki pahat kalorit kauas pois.

Kommentit

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Toi minttusuklaa on kyllä niin taivaallista, että melkein itkettää, kun mulla ei ole sitä tässä nyt ja heti kymmentä levyä. NAAAAM!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Se oli kyllä tosi hyvää! On niin epäreilua, kun markkinoille tuodaan koko ajan toinen toistaan herkullisempia suklaauutuuksia - miten kenenkään itsekuri voi pitää näiden herkkujen keskellä? Ei mun ainakaan!

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Joko oot keksinyt, et millä loitsulla suklaan vaikutukset vyötäröön sais minimoitua?

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Mä en ole ehtinyt työstämään mun loitsuja ollenkaan näiden kiireiden keskellä! Hyvän ja toimivan loitsun laatimiseen tarvitaan niin paljon aikaa ja kärsivällisyyttä, eikä mulla meinaa olla kumpaakaan...mutta vinkkaan heti, jos keksin :D

suvimaaret
Supermama

Polly Bilar! <3

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Niinpä! <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.