Taaperon viikon parhaat (so far)

Kahvia, kiitos!

Tässä kiirastorstain kunniaksi muutama poiminta taaperon tämänviikkoisista heitoista. 

"Äiti tuli Henningistä veturilla S:aa halaamaan!" (Taaperolle oli aika iso juttu se, että äiti oli aamupäivän pois kotoa, joten kotiintulostani riitti keskusteltavaa pitkäksi aikaa.)

"Huomenna leikitään koko päivä yhdessä ihan muuten vaan!" (Tämän hän huikkaa nykyään usein hyvän yön toivotusten päätteeksi.)

"S haluaa mennä vessaan roikkumaan!" (Luulin ensin, että tyttö tarkoitti jonkinlaista yleistä hengailua vessassa, mutta hän halusikin kääriä puhtaita pyykkejä.)

"TÄNÄÄN ON UUSI PÄIVÄ!" tyttö kiljaisi kukkokiekuu-volyymilla eilen herättyään ja lysähti sitten vielä hetkeksi makuulle.

"S katsoo Ti-Ti Nallea!" tyttö ilmoitti isälleen eilen. "Ei, S ei nyt katso Ti-Tiä", mies vastasi. "Katsotaan vaikka porukalla!" tyttö ehdotti saman tien.

Tyttö lauleskeli tiistaina Täti Monika -laulua, enkä tiedä, pitäisikö olla ylpeä siitä, että hän osaa vähän soveltaa sanoitusta vai kauhuissaan siitä, miten hän soveltaa:

"Kas näin heiluu pimppi, pimppi heiluu näin!"

En ole useinkaan pois kotoa niin pitkää aikaa kerrallaan kuin olin tiistaina, joten tytöllä oli ilmeisesti ollut jo vähän ikävä. Mummi oli meillä käymässä, mies oli jo lähtenyt töihin, itse huilasin sohvalla varhaisen aamuherätyksen, Helsingin reissun ja flunssan uuvuttamana. Tyttö oli ollut hetken aikaa leikkimässä mummin kanssa lastenhuoneessa, mutta kiipesi sitten kainalooni sohvalle, kietoi kätensä kaulani ympärille ja rutisti tapansa mukaan niin lujasti, että koko hänen pieni kroppansa tutisi. Pitkän halauksen jälkeen hän huikkasi äidilleni: "Mummi lähtee mummilaan. Muita ei tarvita." Niisk ja sydän.

 

Kommentit

riik
3h+kasvimaa

Eih, tuo Täti Monika -sovellus... :D

Sensei
Puuhevonen

Aika paha tuo sanoitus :D

Kristaliina
Puutalobaby

Täti Monika :D Meillä tirppa hihkui viimeksi tänään: "Mä haluun katsoa peppuvideoo! PEPPUVIDEOOOOOO!" - tarkoittaa siis sitä PMMP:n Täti Monika -musiikkivideota :)

Kommentoi