Unelmoidaan ihan kympillä

Kahvia, kiitos!

Toimitus haastoi listaamaan kymmenen sellaista pientä tai suurta unelmaa, jotka haluaisi toteuttaa elämänsä aikana. Rupesin tietenkin heti kurottelemaan kuuseen ja mietin, että suurin haaveeni on saada nukkua rauhassa. Nukkumisen lisäksi minulla on kuitenkin joukko pienimuotoisempia haaveita kuten vaikkapa:

1. Lottovoitto (olen itse asiassa jo monta kertaa visualisoinut itseni voittamassa lotossa. Eikös joku viisas ole sanonut, että jos ensin oikein keskittyy ja näkee sielunsa silmin itsensä tekemässä jotain, se oikeastikin tapahtuu? Vai onko tämä vain omaa hourailuani? Eipä ole nimittäin visualisointi ainakaan toistaiseksi auttanut.)

2. Bostoniin matkustaminen (koska veljeni asuu siellä. New Yorkissakin haluaisin käydä, mutta vain sen takia, että siellä on vissiin jotenkin pakko käydä. Oikeasti minua vähän pelottaisi mennä sinne, olen nimittäin kuullut, että newyorkilaiset kävelevät kärsimättömästi ja kiireisesti pitkin Fifth Avenueta ja pyöräyttelevät sinulle silmiään, jos olet turisti ja tiellä.)

3. Edellisestä kohdasta tuli mieleen, että sitten siellä Amerikassa ollessani haluaisin tilata Starbucksissa kahvin sillä tavalla, ettei barista luulisi, että olen joku eilisen teeren asiakas. (Olen käynyt kerran budapestiläisessä Starbucksissa ja vaikka tsemppasin itseäni ensin siellä sisäänkäynnin tuntumassa niin lopulta tilasin melkein kuiskaten ja hiukan anteeksi pyydellen suodatinkahvin posliinimukissa. Vaikka olisin nimenomaan halunnut sellaisen take away -mukin!)

4. Haluaisin kävellä Cornwallissa merenrannalla ja antaa tuulen tuivertaa hiuksiani. (Merenrannat ja tuulen tuiverrus ovat yksi parhaista asioista, joita tiedän.)

5. Aion vielä joskus juosta puolimaratonin. Tähänastinen ennätykseni on juosta puoli tuntia mutta olen ymmärtänyt, että puolimaratoni vie hiukan pidempään.

6. Haluan valjastaa akateemisen koulutukseni ja osaamiseni hyötykäyttöön, toisin sanoen työllistyä.

7. Haluaisin kirjoittaa kirjan. Olen jo kerran kirjoittanut käsikirjoituksen chick lit -tyyppisestä romaanista ja lähettänyt sen kustantamoon, mutta heiltä kesti puolitoista vuotta lukea se ja vastata, että ihan hyvä stoori mutta parempi onni ensi kerralla. Eli itse asiassa olen jo kirjoittanut kirjan, vaikka se asuukin pöytälaatikossani. Muokkaan siis tätä unelmaani hiukan: haluaisin kirjoittaa kirjan, joka julkaistaan.

8. Haluaisin saada valkoisemmat hampaat. Rakkauteni mustaa kahvia kohtaan alkaa ikävä kyllä näkyä purukalustossani.

9. Haluaisin, että lapsistani tulisi onnellisia, avarakatseisia, suurisydämisiä ja erilaisuutta kunnioittavia oman polkunsa tallaajia, jotka uskaltaisivat puolustaa sekä omia että muiden oikeuksia.

10. Haluaisin katsoa tänä iltana Vain elämää -ohjelmaa kaikessa rauhassa sohvalla istuen mieheni vieressä ja rouskuttaa samalla sipsejä. Mainostauolla hymyilisimme mieheni kanssa toisillemme siitä riemusta, että molemmat lapset nukkuvat yhtä aikaa. Mutta tämä oli taas tällainen vähän epärealistisempi unelma.

Toivottavasti teillä kaikilla on oikea unelmaviikonloppu!

Kommentit

Elina S. (Ei varmistettu)

Kivoja unelmia, toivottavasti ne toteutuvat. Ehkä lottovoittoa lukuunottamatta ihan realistisiakin. :D
New York on siitä hieno, että sinne mahtuu kyllä sekaan, vaikka muut olisivatkin kiireisiä. Starbucks-tilaaminen taas on tosiaan oma taiteenlajinsa, pitää tietää tarkkaan mitä haluaa ja opetella etukäteen sille sopiva litania. On hieno tunne, kun sen vihdoin handlaa. :P

Kommentoi