Lontoo

Tästä kohtaa paukataan kohti matkailua. Suomesta on helppo lähteä eri paikkoihin ja meistä meikäläinen on toki matkaillut enemmän, mutta Hannallakin on sananen sanottavana!

Lontoo, molempien yksi lemppareita ja varsinkin nämä Britit! Molemmat ovat käyneet paikassa muutamaan kertaan ja nauttineet kovasti, helppo mennä ja lentolippuja saa suht halvalla.

Majoitukseen iso suosittelu Lontoon Merimieskirkolle. Siellä on tosi puhdasta, ihanat sängyt ja suomalainen aamupala, se on aika iso plussa kun mussuttelee monta päivää hilloa ja leipää.. Unohtamatta saunaa!

Tutustumisen arvoisia kohteita on:

  • Tower of London, kannattaa ihmetellä kruununjalokivia ja paljon historiaahan tässä rakennuksessa riittää!
  • Jos nauttii ratsastuksesta, niin Hyde Parkiin kannattaa mennä ratsastusretkelle! Hanna kävi Ross Nye Stablesin kautta
  • Hyde Park yleisestikin, ota eväät ja mene nauttimaan tunnelmasta.
  • The London Dungeon on Lontoon kamalampaan puoleen keskittyvä, jos kauhu on juttusi niin mene!
  • Madame Tussauds eli vahakabinetti. Tosi kattava ja iso paikka, kannatta katsella myös hieman jonojen mukaan, on kivaa kuitenkin saada hienoja kuvia…
  • Laituri 9 & 3/4 King’s Crossin asemalla. .. Ehkä jollekin se nyt aukenisi ja Tylypahka odottaisi, meitä kumpaakaan ei ole onnistanut.
  • Sky Garden, joka on pilvenpiirtäjä ja sen ylinkerros on muutettu puutarhaksi, maisemat ovat myös erittäin näkemisen arvoiset.
  • Musikaalit!! Näitähän menee vaikka ja kuinka, taso on kova ja nautinto on taattu

Julkisilla matkustaminen on helppoa, katso väriä ja seuraa sitä! Kaikki on tehty hyvin turistien kannalta, Oyster Card on tosi kätevä, toimii samalla tavalla kuin meidän matkakortti käytännössä paitsi että kannattaa muistaa leimata sisään ja ULOS ettei veloitus jatku! 🙂

Rohkeasti matkaan vaan!

xoxo,

A & H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *