Sisustus

Yllärii!! Nyt vähän venähti tämä päivitys ihan kiireen vuoksi, mutta eipä siinä maailma kaadu. Puhutaankin nyt sitten sisustamisesta! 

Kun kotia laitetaan meistä molemmat tykkää, mutta vielä tämä todellinen ”haave sisustus” on tavoitteena… Luulen, että tässä postauksessa kuvat kertovat enemmän kuin sanat, joten yritän pantata niitä.

Sisustustyylillisesti Hanna on aika maalaisromanttinen ja meikäläinen enemmänkin tykkäisi tuosta nykyaikaisemmasta, mutta jotenkin tämä koti on aika maanläheinen. Yksi oleellinen knoppi on, että Hannan asunto on aika vaalea ja heillä on paljon vaaleita esineitä

Kuuluisa puudeliverho ja muita elementtejä sisustuksesta H:n kotoa 

Meikällä taasen vastavuoroisesti maisema on aika mustaa. Metsämäistä tunnelmaa tuottaa vihreät verhot, joiden vieressä on vaaleat verhot oksakuvioilla. Tykkään värkkäillä kaikkea itsekseni esim tuo keltainen pöytä on yksi lemppareistani, helppoa ja värikästä!

Ja tässä sitä kuuluisaa

Aikoinaan eläessäni kämppisten kanssa yksi seinä oli väriltään sammaleen-metsänvihreä, joten voima värit on kyllä hyviä, mikäli ne sopivat asuntoon ja sen tyyliin!

Unelma talossa mulla olisi iso keittiö ja tiskikone. Romantisoitunut kuva tiskaamisesta on karissut nopeasti… Hanna oli samaa mieltä, hän toivoisi saarekkeen keittiöönsä, paikan jossa voisi puuhata lapsien kanssa. Molemmilla oli kuitenkin myös haaveena, että ei vaaleita kaakeleita. Hanna fantasioi koristekaakeleista.

Yleisesti mitä molemmat haluaisivat niin on enemmän huonekasveja, niiden elossa pitäminen on aivan kamalan hankalaa, hyviä vinkkejä?

Molemmat myös ihmettelemme miten osa saa kylppärinsä niin hienoon kuntoon? Meillä molemmilla se ei kyllä todella ole hienossa kunnossa, eikä hieno 😀

Ja tässä vielä molempien haaveita Pinterestistä ja jakakaahan toki omianne, olisi mielenkiintoista nähdä mitä muut haaveksivat…!

Hannan haaveet

Aijun haaveet

Kevään lähestyessä kunnollista alkuaan ollaan pläänätty aiheiksi huhtikuulle:

  • Henkisyys
  • Taikausko
  • Pääsiäismunien testaus ja pääsiäinen
  • Astrologia

Osaa aiheista ollaankin jo äänitelty joten oottelen innolla, että päästään jakamaan ne maailmalle. Touko- ja kesäkuu tulee olemaan suhteellisen vahvasti painottuneina matkustamiseen ja ulkomailla asumiseen. Me molemmat ollaan asuttu muualla kuin Suomessa ja meillä on tulossa kavereita vähän vatvomaan hommia meidän kanssa, joten jos on ulkomaille suuntaamiset mielenkiinnossa, niin nyt on jotain mitä odottaa!

Palataan!

♥#Aiju ja Hanna 

koti sisustus podcastit oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *