Tyyli

Tänään hommana oli tyylilyyliys!

Aloitettiin hyvin kun Hanna ei hiffannut miten saa itsensä mutelle ja pois sieltä, olisin voinut jättää alun hörötykset, mutta vältettäköön se!

Tässä vähän hienompaa tyyliä meiltä kummaltakin, osa tosin on myös arkivaatteita!

Me kaksi ollaan aika tosi erilaisia tyyliltämme. Hanna on yleensä aina laittautunut, meikä taas elelee spurgulaisen elämää onnellisena. Pikkusiskoni sanoin ”sinua ei kyllä kiinnosta miltä sinä näytät!”. Oikeasti kyllä kiinnostaa, mutta kuka haluaa laittautua kun menee suoraan kauppaan, mikä on ihan lähellä? En aikaan minä, ei onneksi Hannakaan…

Tehtiin Hannan kanssa tyylinpaljastuskone Yleltä! Täältä löytyy linkkiä! 🙂

Hannan vastaukseksi tuli:

Olet tyyliltäsi ”Tyylikäs”

Jakkupuku, pikkumusta, kiiltonahkakorkkarit? Kyllä löytyy, hyvin järjestetystä walk in -vaatehuoneestasi tietenkin! Tyyli on sinulle tärkeää, mutta viimeisimmät villitykset jätät muiden testattavaksi. Klassinen banaaninuttura kun nyt vaan toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Muistutat myös tyylejä Blingbling ja Urheilullinen.

Kun taas minulle tämä kone läpäytti:

Olet tyyliltäsi ”Mummo”

Niin hyvä, lämmin, hellä… Sinun tyylisi on pehmeä, pyöreä ja ystävällinen. Käsilaukussasi on kukkaro ja kettukarkkeja, myssyssäsi helmikoristeinen kukkanen. Jopa trendikkäistä trendikkäimmät poimivat sinulta välillä tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä.

Muistutat myös tyylejä Joponainen ja Prinsessa.

Tätä en kyllä allekirjoita :,D Tai ehkä vähän kun olen tässä valitellut, että mummoudun! Keskusteltiin vähän suihkutyylistä, että toisaalta se kupolihattu päässä olisi mahtava (ainakin omasta mielestäni). Hanna onneksi lohdutti minua siitä, että voin ajatella olevani vintagea! Mikäpä siinä!

Tästä näkyy hieman meikäläisen tyyliä! Keskeltä se matka alkoi. Ps. mitkä noi kengät on housujen kanssa :,D

Ihan rehellisesti sanottuna mukavuus on meille molemmille tärkeää. Sata kilsaa toisaalta voi kävellä jos on aivan ihanat kengät, jotka sopivat yhteen muun vaatetuksen kanssa. Hannalla vaatekaappi on ainakin hyvin rakennettu, allekirjoittanut taas rakastaa värejä, mutta pukeutuu pääasiassa mustaan. Mitenkä sattuikaan 😀 Yhteistä meillä on kyllä suuri rakkaus mekkoja kohtaan. Mekot istuu aina ja ovat mukavia (Hanna hurraa sukkahousuille, minä en t. housuinhoinen. Rakastan vapautta). Toisaalta varsinkin itselle on tosi vahva työtyyli versus vapaa-aika tyyli, toisiin töihin menen mieluusti tummissa vaatteissa, jotka ovat jo elämänsä loppuvaiheessa!

Äitinä Hanna on miettinyt paljon pukeutumistaan nyt käytännöllisyyden kautta. Imetysvaatteet ovat aika kalliita, joten hän on tehnyt paljon itsekseen! On aika olennaista mitä vaatetta laittaa perhekerhoon vs kun juoksee vauvelin perässä.

Meille olennaisinta pukeutumisessa

H: 

  1. Mukavuus
  2. Hame tai mekko, mutta töissä ja touhuamisessa housut
  3. Leikkisät vaatteet (äänityksissä hänellä oli päällään vaaleanpunainen paita, jossa kuvana on 80-luvun My Little Pony)
  4. Erilaiseja kuoseja esim. palloja, raitaa!

A:

  1. Mekot
  2. Neuletakit
  3. (Rakkaus hupparini, omistan yhden hupparin ja käytän sitä aina, se on risainen ja ruma, mutta rakastan sitä!)

Jos mietimme tyylimme kehittymistä niin Hannan suosikkeja oli tennarit, löysät hupparit, lökäpöksyt! Sisäinentyttömäisyys löytyi lukiossa. Meikä taas näytti yläasteen aluksi spurgulta (ala-asteella mulla oli rakkaus verkkareihin ja halusin niitä kaikissa eri väreissä!), mutta sitten myöhemmin tämä kehittyi vähän rokahtavammaksi. Tyllihameet oli kova sana ja tykkäsin ripustaa kaulaani erilaisia nauhoja. Allekirjoittanut etsiskelee vielä tyyliään, ehkä sekin löytyy?

Siinä missä vaatteet on osa tyyliä sitä on molemmilla myös korut! Henkilökohtainen suosikkini on Koruharakasta tilatut korut, Hannalla pakkomielteinen kohde on puudeli 😀 mutta mukaan saadaan myös Kalavala-korun Talonsydän-sarja on yksi hänen suosikeistaan.

Kollaasit on tehty Fotojetin avulla! Eeeeli tästä: klikkaa

Kuvia muuten laitetaan enemmän tuonne Instan puolelle, hieman ollaan oltu vielä hitaita sen suhteen, mutta sinneppä siis!

Jaa tästä jaksoon Soundcloudin puolelle ->Tyylilyylit

Palataan!

#Aiju ja Hanna 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *