Vappu

Nyt vihdoin koosteet näistä meidän edellisistä jaksoista. Ja se alkaa ihanalla Vapulla.

Tämä työläistenjuhlanakin tunnettu tapahtuma tuntuu olevan suomalaisten yksi lemppareista. Sima ja munkki, valkoinen lakki ja kivat syömingit, kyllä kelpaa! Toisaalta tungos ahdistaa, mutta silti olis coolia nähdä kun Havis Amanda lakitetaan tai ryypätä yhdessä Ullanlinnassa…

Tiesittekö muuten, että aiemmin Havis Amandan lakitus oli öisin tehtävää puuhaa ja se tehtiin puolilta öin. Hupsista heijaa… Ahkeran kiipeilyn vuoksi patsas on nykyään hauras ja sen päällä ei voi enää kiipeillä vaan putsaus ja lakitus hoidetaan nosturilla.

Herkkuja tarjolla!

Meistä molemmat ovat ylioppilaita, mutta ei olla ehkä hirveän kiinnostuneina olleet menemään tuonne torille möllöttämään, vaikka torilla tupataan tavata täällä Suomessa… Toisaalta lähdimme molemmat opiskelemaan lisää, mutta eipä tullut kummallakaan hankittua oman alansa lakkia. Omasta mielestäni lukiosta saatu lakki on tarpeeksi, ehkä sitten jos valmistuisin esimerkiksi jonkin alan tohtoriksi tai muuta, voisi olla hienoa, mutta… Hanna komppaa mielipidettäni!

Duunareista puhuttaessa mietittiin omia taustojamme, meikällä vanhemmat on ihan terveysalan ammatilainen ja rekkamies, että eipä tässä. Hannan vanhemmista taas taustaa löytyy kokkailun puolelta, että ehkä siitä me kaksi ollaan menty ”korkeammalle”, mutta mietimme, että koska emme ole mitään erityisasiantuntijoita niin emmekö olekin oman alamme duunareita?

Viimeiseksi tiivistettynä meidän perinteet:

Hanna – Munkkien syöminen (ei täyte), sekä muiden herkkujen kuten Hannan kuuluisan suolaisen fetapiiraan syöminen ja ihan kavereiden kanssa oleminen!

Aiju – Munkkien syöminen (niissä pitää olla täyte, naaam!!)  ja muutenkin porsaana possuilu niin, että maha halkeaa.

Onkos muille ihmisille tärkeintä Vapussa vapaa, marssit vai ystävien kanssa oleilu, vai kenties kaikki?

xoxo, 

A & H

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *