Keski-ikäinen on naurettava

Viimeistään keski-iässä on aivan välttämätöntä oppia nauramaan itselleen. Ei tästä iästä muuten kunnialla selviä. Nuorempien silmissä olen usein huvittava. Parasta huvittua itsekin. Nauraminen on sitä paitsi ihanaa!

Sen lisäksi, että meille nauretaan, myös me nauramme väärille asioille. Hymähdin facebookin feedissä vastaantulevalle kuvalle pavuista ja kananmunista, jossa teksti: How to make a nuclear bomb. https://www.picturepunches.com/post/89400  Väärin meni! Meistä on jo oma meemikin, jossa pilaillaan sille, miten tyhmille jutuille nauramme. Mikä lie keski-iän tuoma varmuus ja itsensä hyväksyminen astuvat tässä kohdassa kuvaan. Nauran ihan mielelläni tselleni. Ehdotan tyttärelle, että hankin vielä Karen-tukankin, niin olen ihan keski-iän ytimessä. Ei kuulemma ole suositeltavaa.

Naurettavuutta en pelkää, mutta yritän kuitenkin pysyä ajan hermoilla, ettei tule suurempia väärinkäsityksiä. En nimittäin tiennyt, ettei Whatsapp-viesteissä saa lyhyisiin vastauksiin laittaa pistettä perään. Olin kirjoittanut ok ja lisännyt pisteen perään. Piste kertoo vihaisuudesta, se on opittava jättämän pois. ok

perhe lapset oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *