Uudenlaisen meikkaustekniikan opettelua ja uusien meikkituotteiden testailua

Parin viimeisen viikon aikana olen opetellut häivyttämistä silmämeikin teossa. On ollut lähes itkua, hammasten kiristystä, päätöksiä lopettaa meikkaaminen ikuisiksi ajoiksi jne. Mutta pohojalaanen sisu ei anna periksi luovuttaa, joten olen sitkeästi jatkanut harjoittelua. Ja päivämäärällä 15.11.2020 se sitten tapahtui! Rakkaan ystäväni Karoliinan (IG: let_them_stare) reaktio: ”NO NYT!” kertoi, että kaikki yllämainittu ei ole ollut turhaa vaan olen oppinut häivytyksen kunnolla.Tämä meikki oli se, joka räjäytti pankin!

 

Suurin ongelma on ollut se, että oikean silmän yläpuolella, kulmakarvojen alla, on ollut koko ajan selkeä väriraja vaikka kuinka häivytän. Kunnes viime viikolla 3 h. meikkaussession aikana tajusin, mitä pitää tehdä. Minun täytyy laittaa oranssia värinkorjausta siihen rajaan ennen kuin laitan luomen pohjustustuotetta. Sillä saan selkeän rajan häivytettyä pois. Kerrottakoon , että tuon monen tunnin meikkaamisen aikana aloitin oikean silmän meikkauksen kolme kertaa täysin alusta. Hermot oli koetuksella, mutta periksi en antanut. Sitten alkoi sujua,kun tein erinäisiä oivalluksia.

Tässä kuvassa näkyy sekä raja että shimmerin karkaaminen.

Toinen ongelma on se, että shimmerit ja metallisävyt karkaavat samantien luomivakoon ja sen yläpuolelle. Tein yhden oivalluksen tähän liittyen myös pitkässä sessiossa. Hoksasin, että mun raskaat luomet eivät mene vain yhdelle poimulle, vaan 4-5 poimulle. Nyt olen sitten käyttänyt vaaleita mattasävyjä niin karkailu ei haittaa niin pahasti, koska se ei erotu niin paljon.

Kun oppii uusia asioita ja tekee suuria oivalluksia,tulee niin voittajafiilis! Onnistumisen ilo kantaa pitkälle.

Sitten ne uudet tuotteet, joita olen testaillut. Kaikki ovat Essenceltä, joten tuotteiden hinta ei päätä huimaa. Tuija Nyrhinen (IG: tuijahnyrhinen) ja Meikkimuija Jonna http://www.meikkimuija.fi kehuivat Essencen Tiny tip liner-rajaustussia ja Tiny tip Precise brow pen- kulmakynää, joten päätin itsekin ostaa ne testiin. Kulmakynän hinta http://lyko.fi -verkkokaupassa on 3 € ja rajaustussin hinta 3,50 €. Ostin omani Tokmannilta, mutta en muistanut hintoja enää ja Tokmannin sivuilta ei ko. tuotteita löytynyt.

Rajauskynä on mielestäni todella loistava. Kuten tuotteen nimikin jo kertoo, kynässä on tosi ohut kärki. Saan tällä kynällä tehtyä rajauksen ihan ripsien tyveen erittäin ryppyisistä luomista huolimatta. Ja koska kärki on ohut, sillä saa tehtyä nätin rajauksen. Tämä rajaustussi on mielestäni paras tähän asti kokeilemistani.

Kuva: Parfumdreams.fi -sivulta

Kissarajausta en ole edes yrittänyt tehdä, koska sitä on hankala tehdä raskasluomiselle. Kissarajauksesta tulee helposti koukku eikä kaunis siipi, koska raskas luomi menee poimulle. Kannattaa katsoa IGTV:stä Tuija Nyrhisen tililtä Tuijan ja Meikkimuijan livetallenne sunnuntailta 15.11.20, siinä Jonna opettaa Tuijalle kissarajauksen tekoa. Tuijalla on raskaat luomet, joten livestä saa vinkkejä kuinka saa nätin kissarajauksen raskaaseen luomeen.

Kulmakynä on myös ohutkärkinen. Ensin epäilin, että saako sillä tehtyä kulmat melko nopeasti vai meneekö ikuisuus nysvätessä. Kynä kuitenkin yllätti ja tykkään käyttää sitä. Ohutkärkisenä sillä saa tehtyä yksittäsen karvan näköisiä vetoja tai lappeellaan väritettyä isompaa aluetta kulmissa. Värjäsin viikonloppuna kulmat, joten en hetkeen tarvitse kulmakynää, mutta tämän kynän otan taas käyttöön kun kulmia pitää taas piirtää. Kulmakynää on kolme eri sävyä, vaalea, keskiruskea ja tumma. Itselleni otin vaaleimman sävyn, joka sekin on aika tumma.

Kuva: wilko.com

Primerini loppui ja suunnistin jälleen Essencen hyllylle, tällä kertaa Cittarissa. Löysin hyllystä Hydrating + skin refreshing Primerin. Ostin tuotteen testiin, koska mulla on rutikuiva iho. Hinta Cittarissa oli alle 5 €. Lisäksi tarvitsin myös meikkivoiteen BB-voiteen kaveriksi. Sekin löytyi samasta hyllystä. Meikkivoide on myös kosteuttava, Pretty Natural Hydrating Foundation. Hinta myös alle 5 €.Olen nyt testaillut molempia tuotteita viikon verran ja toimivat hyvin. Kosteutus tuntuu koko päivän. Tai enemmänkin niin, että meikki ei kiristä mistään koko päivänä. Aiemmin on kiristänyt, vaikka olisin laittanut kosteuttavaa primeria. Laitan aina meikkivoiteen päälle puuteria, vaikka kuivaihoisena ei välttämättä tarvitset. Minulla on kuitenkin tunne, että jos en laita puuteria, meikkivoide sotkee takin kaulukset jne. Nämä molemmat tuotteet menevät ehdottomasti jatkoon!

Ostin myös Keep it perfect! Make-up fixing Spray-kiinnityssuihkeen. Tokmannilla hinta 3,69 €. Suihkeen suutin oli tosi huono, se ruikkas vain hyvin kapealle alueelle tuotetta eikä sumuna. Mun Loreal kiinnityssuihke loppui, joten kaadoin nesteen tähän pulloon ja nyt tulee tasainen sumu. Itse neste on hyvä ja toimii niin kuin pitääkin, mutta suihkepullo on huono.

Kuva: incibeauty.com

Kaikki tuotteet, joita olen nyt testannut, ovat mielestäni hyviä. Lähes kaikki Essencen tuotteet, joita olen kokeillut vuosien varrella, ovat olleet hyviä. Hinta-laatu-suhde on suorastaan loistava. Tuotteet ovat edullisia, mutta laadukkaita. Hintataso sopii pienituloisenkin kukkarolle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *