Elä kuin viimeistä kesäpäivää

Heips lukija!

Kuulostaako tutulta, niin minustakin. Kesä mainokset jää helposti päähän soimaan, mutten tullut tänään puhumaan teille mainoksista vaan otsikosta.

Oon ite ihminen joka stressaantuu tosi helposti ja saattaa jäädä siihen tunteeseen, joka on taas tosi huono juttu. 

15A704E9-0E2D-4B67-A473-85A086F5A3C3.jpeg

Stressaan vaikka ja mistä

Sanotaan nyt että pelkään mennä uuteen työpaikkaan. Mietin ensiksi kelpaanko sinne? Olenko riittävän hyvä että työsopimukseni jatkettaisiin määrä-ajan jälkeenkin? ym.

Kuitenkin jos se paine kasvaa liian isoksi se siirtyy kaikkiin heikkoihin kohtiini, olenko riittävän hyvä kumppani? Olenko hyvännäköinen kumppanini silmissä? Haluaako kukaan olla kanssani?

Stressin hallintaa ei opi yhdessä yössä. Se vaatii paljon opeteltavaa ja mukavuusalueen ulkopuolelle menemistä.

Paniikkihäiriönikin johtui ja johtuu siitä kun kroppani ei kestä enään sitä ahdistusta, se on kuitenkin helpottunut koska olen alkanut itse hallita sitä, eikä se minua. Joten annan teille kaikille vinkin. Päästäkää irti stressistä ja anna sisäisen lapsesi päästä irti!

9636BEAE-11B6-4B6B-9342-392FD715181C.jpeg

En muista milloin olisin viimeksi tuntenut yhtä vapautuneeksi kun päästin sisäisen vesipetoni irti ! Käytiin porukalla uimassa ja sain olla juuri sellainen kuin olen. Räiskyvä ja täynnä intoa! 

Täytä päiväsi asioista josta nautit, tee asioita joita teit ehkä lapsena. Mene kesäiltana leikkipuistoon ja ota itsellesi niin kovat vauhdit keinussa kun vain jaksat! Piirrä tai maalaa ilman päämäärää. Lähde pitkälle pyörälenkille ja nauti ! Syö jäätelöä niin paljon kuin jaksat, vaikka takaraivossasi kuuluu äitisi ääni ”ei makeaa mahan täydeltä”. 

RAKKAUDELLA: HENNA

 

A22FB3D7-17FC-4D3D-81F4-A03C64F38777.jpeg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *