Haluaisitko sinä kokea syrjintää?

Heips lukija!

89EFBB0F-AC54-4CFF-B40C-991E4D6747B1.jpeg

Tein muutama päivä sitten videon liittyen seksuaalivähemmistöihin johon itsekin kuulun. 

Aihe on tärkeä ja huolimatta siitä että moni vielä tänä päivänä ajattelee että vähemmistöistä puhuminen on tuputtamista. 

Onko oikeasti tuputtamista se että sinä saat olla ja ilmaista itseäsi omalla tavallasi?

3A81BB07-DF1B-4E62-B15A-CBC42D28825A.jpeg

Nyt on menossa pride viikko joka ajaa asiaa seksuaali ja seksuaalivähemmistöjen asiaa. Musta on mahtavaa että vaikka monille tämä on bisnes kikka, silti ne pystyvät omalla yrityksellään antaa äänensä kuuluviin ja tukea tätä.

Eli se ei ole mitään tuputtamista vaan asian ajamista eteenpäin. 

Moni ihan suomessa kamppailee oman identiteettinsä kanssa. Olisiko susta kivaa kun saisit ulkona jatkuvasti katseita ja ihmeteltäisiin miten sä voit olla tollanen?Miten sä voit tuntea vetoa ihmiseen joka ei ole sun kanssa vastakkaista sukupuolta?

 

Helposti, rakastun ihmiseen. En sukupuoleen.

Niinkun toistan mun videossa, niin sä saat tuntea vetoa ihmiseen tai ihmisiin parhaalla omalla tavallas. Jottei joku ymmärrä väärin niin puhun seksuaalivähemmistöistä en pedofiliasta. 

E881B617-8AF2-486A-A438-7EFB22256270.jpeg

Miltä susta tämä tuntuisi?

Kuljet kaupunkilla rakkaasi kanssa käsi kädessä, puhutaan nyt vaikka naispariskunnasta. Saatte katseita jotka ovat ilkeitä tai ihmetteleviä. Saatte ehkä kysymyksiä siitä ”kumpi teistä on parisuhteessa mies kumpi nainen?” ”Kumpi pitää häissä pukua kumpi häämekkoa?” 

 

Miten harrastatte seksiä?

Kysymykset ovat ok jos ne tulevat läheisiltä ja ystävällisesti kysyttynä. Mutta se kumpi pukee mekon häihin on musta tosi mauton. Puetko sä huomenna housut vai hameen? Olet joko nainen tai mies jompi kumpi on pakko valita. Hameella miespuolinen ihminen saa paskaa niskaansa kun taas housuihin pukeutuva mies on tavallinen taapertaja kaupungilla.

Toivottavasti tämä blogiteksti toi ajatuksia ja jos haluatte kuulla lisää ajatuksiani niin siirry alla olevasta linkistä youtube videooni.

Ajatuksia saa kertoa kommentteihin.

Mahtavaa pride viikkoa<3

RAKKAUDELLA: HENNA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *