Mikä estää onnellisuuden?

5256F5A1-2081-4A35-8F97-D15429BC2FFB.jpeg

Heips lukija! 
Mikä estää just sun onnellisuuden?

Monesti ihmisiltä kysellään, oletko onnellinen? Oletko onnellinen tähän hetkiseen elämän tilanteeseen?

”Joo jos olisi sitä..”

”Joo jos olisin parempi..”

”Jos olisi enemmän sitä … olisin onnellinen”

Meillä ihmisillä on tapana keksiä koko ajan syitä miksemme ole onnellisia, tai miksi en ole tyytyväinen. Elämässä tulee jatkuvasti tiellemme möykkyjä tai esteitä jolla perustelemme sen miksemme voisi olla onnellisia. 

Olen itse todella taipuvainen siihen että epäilen koko ajan olenko onnellinen tai tyytyväinen elämääni. Puuttuu rahaa, syvempiä ystävyyssuhteita, omakotitalo ja koira. Miksen voisi olla onnellinen näin? Mikä sen estää?

Oma pää ja asenne ratkaisee.

Vaikka meitä olisi käytetty hyväksi ja elämämme olisi murskaleina kaikenlaisista esteistä. Voit olla ylpeä siitä että olet juuri siinä. Juuri tuollaisena kuin oot. Niinkuin teleksin yhdessä biisissä lauletaan.

Tahdon sut just tuollaisena kuin oot

Vaikkei meillä tällä hetkellä olisikaan sitä kumppania, paljon rahaa sekä omakotitaloa, voimme silti olla onnellisia. En sano etteikö raha toisi pienissä määrin onnea muttet saa sillä itsellesi rakkautta,ystäviä tai perhettä. 

Muttei unelmia saa unohtaa

Unelmat ja niiden tavoittelu tuo elämäämme sisältöä. Harrastukset ja suhteemme ovat arvokkaita elämässämme. Muistakaa vaalia niitä. Ja mikä tärkeintä jos olet kyllästynyt elämääsi elää samalla tavalla kuin aikaisemmin aloita uusi harrastus. 

Huomaan useasti kun koen että elämäni polkee paikallaan ja tuntuu etten saavuta mitään. Tai mikä pahinta tuntuu etten onnistu missään enkä voi onnistua. Olen alkanut opiskelemaan satunnaisesti ranskaa. Minä joka ymmärrän englantia joten kuten otan todella vaikean kielen jota opiskella. Toivoisin että jonain päivänä osaisin edes vähän puhua ranskaa.

Mikä tän koko postauksen pointti on?

No se että just sä voisit muistaa et huomenna on päivä uusi, vaikka tuntuis et koko elämä on täyttä paskaa niin taputa itseäsi olkapäällesi ja sano itsellesi että olen tässä ja olen onnellinen. 

RAKKAUDELLA: HENNA

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *