Vain timmit mimmit käy salilla

Heips lukija! 

Postauksen otsikko on ihan tarkoituksella. Kun olin ensimmäistä kertaa menossa ostamaan salikorttia ja käymään salilla niin melkein ovella ollessani käännyin takaisin pala kurkussa, koska ahdisti.

 

Vain timmit mimmit käyvät salilla.

Ihan täyttä valetta. Kun kuitenkin uskaltauduin seuraavana päivänä salille ostamaan salikorttia käteni tärisivät ja hikoilivat. Ihan uusi paikka ja ihan upo uusi harrastus josta minulla ei ollut mitään hajua. 

Kuitenkin kun kävin tutustumassa salilla, huomasin että hei ei täällä käy pelkästään fitness naiset vaan ihan tavalliset ihmiset. Eri lähtökohdista olevia ihmisiä sekä erikokoisia tyyppejä. 

 

Pelko ei voittanut tälläkään kertaa minua, vaikka siltä se tuntui. 

 

Olen aikaisemmin käynyt muutaman kerran salilla, mutta silti suurin osa laitteista oli minulle täysin tuntemattomia. Ihan perus juoksupyörä oli minulle ihan tuntematon, kuitenkin uskaltauduin mennä siihen ja kun se ei käynnistynyt niin kysyin viereiseltä tyypiltä miten tää nyt oikeen toimii. Piti polkea se laite päälle :’D 

Kuitenkin näin yli kahden kuukauden salitreenaamisen jälkeen, en voisi enään vaihtaa liikuntaa mihinkään. Se olo mikä siitä tulee että saa taas nostettua isommilla painoilla kuin viimeksi on sanoilla kuvaamaton.

Eli salille voit mennä hyvillä mielin olit sitten minkälainen tahansa, jos joku kattoo sua vinoon niin käännä katseesi ja jatka eteenpäin.

 

RAKKAUDELLA: HENNA

 

526DDCDD-DAB1-4E39-B66D-6591CEB3B92B.png

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *