Iltapalavinkki – Katkarapucrostinit

Hyvää tiistaita ihanaiset lukijani!!

Tässä teille pieni, helppo ja erittäin maukas iltapalavinkki -> Katkarapucrostinit!!

katkarapucrostinit.png

Tarvitset paahtoleipää (selaista missä on jyviä ja muita pipanoita), keitettyjä munia, katkarapuja, tuorejuustoa, tilliä, sitruunaa, mustapippuria ja suolaa.

Näin pikkuherkut syntyvät:

– Keitä munat ja sulata katkaravut.

– Sekoita tuorejuusto (itse käytin Violan ruohosipulia), mustapippuri, sitruunamehu, suola ja tilli sekaisin. Lisää seokseen sulatetut ravut.

– Viipaloi keitetyt munat munaleikkurilla.

– Leivät paahdetaan ja sitten ne leikataan kolmion mallisiksi. Ja ei, kyllä paahtoleipäpalat voivat olla muunkin mallisia, kuin kolmioita, hihihi!! :)

– Lisää täytteet leivälle ja koristele tillillä. Päälle olisi voinut jäättä myös muutaman ravun koristeeksi, mutta itse käytin vahingossa tahallaan kaikki ravut täytteeseen.

 

Kuppi teetä ja katkarapucrostineja, MUMS!!

hyvinvointi hyva-olo ajattelin-tanaan ruoka-ja-juoma