Iltapalavinkki – Katkarapucrostinit
Hyvää tiistaita ihanaiset lukijani!!
Tässä teille pieni, helppo ja erittäin maukas iltapalavinkki -> Katkarapucrostinit!!
Tarvitset paahtoleipää (selaista missä on jyviä ja muita pipanoita), keitettyjä munia, katkarapuja, tuorejuustoa, tilliä, sitruunaa, mustapippuria ja suolaa.
Näin pikkuherkut syntyvät:
– Keitä munat ja sulata katkaravut.
– Sekoita tuorejuusto (itse käytin Violan ruohosipulia), mustapippuri, sitruunamehu, suola ja tilli sekaisin. Lisää seokseen sulatetut ravut.
– Viipaloi keitetyt munat munaleikkurilla.
– Leivät paahdetaan ja sitten ne leikataan kolmion mallisiksi. Ja ei, kyllä paahtoleipäpalat voivat olla muunkin mallisia, kuin kolmioita, hihihi!! :)
– Lisää täytteet leivälle ja koristele tillillä. Päälle olisi voinut jäättä myös muutaman ravun koristeeksi, mutta itse käytin vahingossa tahallaan kaikki ravut täytteeseen.
Kuppi teetä ja katkarapucrostineja, MUMS!!