Lähestyy, lähestyy…

Meillä alkaa ja päättyy päivät tällä hetkellä samalla tavalla. Ne alkavat ja päättyvät keskusteluun, jonka aiheena on Lilliputin SYNTYMÄPÄIVÄ!!

Voi mitenkä tämä meidän pikkuinen neito on innoissaan synttäreistään. Kertaamme, että ei tänään vaan vasta perjantaina! Sitten kun äiti hakee sinut perjantaina päiväkodista, niin sitten laitetaan ylle juhlamekko ja TANSSIKENGÄT ja sitten saapuvat vieraat (joita niin kovasti jo odotetaan).

balleriina.png

Voi hän on kyllä niin ihana! Musta tuntuu, että hän jopa oikeasti ”ymmärtää”, että mistä hän on nyt innoissaan ja että mitä me kaikki nyt odotamme!! Lilliputti soittaa leikkipuhelimellaan joka päivä (useitakin kertoja) vieraille ja varmistaa, että ovatko he tulossa juhliin? Niin ja samalla hän mainitsee, että nannaa saa tuoda Lilliputille 🙂

Kävin eilen kaupassa ostamassa OSAN kakkutarvikkeista yms. Osa jäi vielä hyllyille, koska menu on vielä hieman epäselvä… Mutta eihän tässä ole vielä edes kiire, heh!

2-v.png

O on sopinut, että hän ja Lilliputti menevät hänen vanhemmilleen torstaina iltakylään, jotta minä saan rauhassa leipoa ja saada miljuuuuuna hermoromahdusta 🙂 Kun mietin menutä, niin kakku oli ainoa selvä asia. Otin netistä erilaisia kakkukuvia ja kysyin, että millaisen kakun Lilliputti haluaa. Annetuista vaihtoehdoista hän valitsi pöllökakun <3 Tämä valinta oli äidin mieleen, sillä mä tykkään ihan kamalasti pöllöistä. Siis sellaisista ihanista söpöistä, en sellaisista joita on luonnossa, heh!

Palataan taas asiaan, kun se tästä hieman selkiytyy… Heido!!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *