Mitä minulle kuuluu?? Ihan tavallista elämää !!

Taas se aika vaan menee ja menee. Tuntuu, että päivätkin olisivat AINAKIN 10 tuntia lyhyempiä. Kun aloitin pitämään blogia kirjoitin teille To Do Listastani. Kirjoitin, että siellä olevat asiat olin ajatellut saada päätökseen vuonna 2013, mutta ihan niin ei käynyt.

MUTTA….

Nyt olen saanut taas yhden kohdan valmiiksi. Elämässäni alkoi uudet haasteet, sillä 1.5.2014 alkaen olen toiminut työpaikkani vastaavana ohjaajana. Työt lisääntyivät kertaheitolla ja samoin vastuu. Paikka jossa olen työskennellyt vajaat 10 vuotta, tuntui yhtäkkiä aivan uudelta paikalta. Tuntui kuin olisin juuri aloittanut siellä, enkä tiedä mistään mitään, en tunne ketään -> olen aivan hukassa! Tilanne on samalla hieman pelottava, mutta myös niin ihana. Kova työni palkittiin ja kaikki on vain ja ainoastaan minun ansiotani. Olen päässyt taloon aikoinani kesätöihin ja sillä tiellä ollaan edelleen. Tiedättekö, että tuntuu hieman todella hyvältä!

No nyt riittää hehkutus ja palataan maanpinnalle. Työ tuntuu taas mielekkäältä! Uusia haasteita sopivasti, mutta onneksi myös tuttuja työtehtäviäkin on!

Mieheni mielestä olen ollut kiukkuinen ja stressaantunut siitä lähtien kun sain ylennyksen. Toki myönnän, että olen ollut hieman jännittyneempi ja mahdollisesti myös kireämpi! Niin kovasti vain haluan onnistua! Ja uskon (miehenikin uskoo), että tilanne rauhoittuu ajan kanssa!

Ja jotta elämä ei ole liian tylsää, niin miehenikin päätti räväyttää! Hän hankki itselleen uuden työpaikan sekä koulupaikan. Joten me molemmat opettelemme uusia juttuja. Onneksi Lilliputti on ja pysyy, joten jotain tuttua ja turvallistakin on meidän elämässämme! Tosin hänenkin vauhtinsa lisääntyy päivä päivältä! Eli menoa ja meininkiä riittää!!

Niin ja sitten vielä yksi pikkujuttu. Uuden kodin etsiminen tuotti tulosta! JEEE JEE!! Olemme ostaneet meidän IHKA ENSIMMÄISEN omakotitalon!! Joten tasaisen tylsä elämä, missä sinä olet! Et ainakaan meillä! Uusia haasteita ja kuvioita riittää! Toisen asunnon myymistä. Remppaa, remppaa, muuttoa, muuttoa ja ja ja ja!! Huh huh!

Tässä joitakin kuulumisia mitä minulle ja meille kuuluu! Onneksi aurinko paistaa ja siitä saa virtaa, niin ja rusketusta! Hihihih!!! Kaiken tapahtuneen jälkeen olin sitä mieltä, että olin ansainnut palkinnon, joten päätin hemmotella itseäni ihan vain hieman -> ostin mulle Ted Bakerin kesäkassin!! Niin ja ostin myös muutaman kassiin sopivan pussukankin!

 

kesaa_ja_arskaa.png

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *