ASIA CALLING

IMG_1023_Fotor.jpg

 

Moi!

J&E: Enää kolme viikkoa ja meidän reissu kohti Aasiaa starttaa. Jo viime syksynä edellisen reissun jälkeen päätettiin, että tänä syksynä, kun Elliinan kesätyöt on ohi, lähdetään taas johonkin päin Aasiaa. Suunnitelmat kohteista on muuttuneet muutamaan kertaan, kun ollaan bongailtu halpoja lentoja ja pohdittu mitä me reissussa halutaan tehdä. Lopulta jouduttiin valitettavasti jättämään pitkään suunnitelmissa mukana ollut Malesia pois meidän listalta, sillä lentojen hinnat nousi liian korkeiksi, eikä nyt päästäkään tällä reissulla moikkaamaan meidän vaihdossa siellä olevaa kaveria Sannaa. Löydettiin budjettiin sopivat lennot ”pienen” työn jälkeen ja ollaan aika tyytyväisiä suunnitelmiin. 27.8. me lähdetään Helsingistä kohti Filippiinejä, sieltä Balille ja lopuksi vielä muutamaksi yöksi Bangkokiin. Aika siistiä. 

Me lähdetään reissuun neljän hengen pikku porukalla, joka on aika nappi määrä ajatellen esimerkiksi majoituksia, takseja ja retkiä. Varattiin kaikki hotellit jo etukäteen, ja ollaan jo tehty vähän suunnitelmia asioista, joita halutaan tehdä eri kohteissa. Filippiinit sekä Bangkok on meille uusia paikkoja, Balilla oltiin myös viime syksynä. Bali vei meidän sydämet niin, että haluttiin ehdottomasti tälläkin reissulla päästä sinne uudelleen. Filippiineillä meidän kohteeksi valikoitui paljon hehkutettu Palawan, jota olisi tarkoitus lähteä kiertelemään. Balilla sitten rentoudutaan ja ollaan Canggussa kaikki 8 yötä. Sieltä sitten fiiliksen mukaan reissataan mihin halutaan. 

Reissupostauksia pyritään tekemään reissun päältä, mutta laajempaa juttua tulee varmasti reissun jälkeen ja kuviakin luvataan ottaa kasoittain. Tän postauksen kuvat on viime syksyn Indonesian reissulta Gili Airin saarelta, jossa vietettiin muutama yö rentoutuen. Gili Air oli just kiva paikka rentoutumiseen ja rannalla loikoiluun, mutta myös harmillisesti kaiken sen ”paratiisirantojen” hehkutuksen kääntöpuolella siellä oli myös osaksi aika likaista ja roskaista. Mutta käymisen arvoinen paikka todellakin.  

 

IMG_0962.JPG

IMG_0979_Fotor.jpg

IMG_6853_Fotor.jpg

IMG_0950_Fotor.jpg

IMG_0965_Fotor.jpg

IMG_0971_Fotor.jpg

IMG_1004_Fotor.jpg

IMG_1016_Fotor.jpg

IMG_1050_Fotor.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *