CANGGU, BALI

IMG_6494_Fotor.jpg

Moikka!

J&E: Filippiinien jälkeen meidän seuraava kohde oli Bali. Oltiin viime syksynä Balilla ensimmäistä kertaa ja ihastuttiin paikkaan niin kovasti, että haluttiin päästä sinne mahdollisimman pian uudelleen.  Vierailtiin viimeksi Balilla ollessamme useammassakin eri kohteessa, mutta yksi paikka oli ylitse muiden. Niinpä me päätettiin tällä kertaa majoittua koko Balilla oloajaksi Cangguun. Se Canggussa vallitseva fiilis, aurinko, smoothie bowlit, surffarit, auringonlaskut ja kaikki rennot ihmiset ovat niin siistiä, että vielä tämänkin reissun jälkeen suunnittelee Elliina jo seuraavaa reissua Balille ja etenkin Cangguun. Ehkä paras paikka ikinä. 

Tällä kertaa meidän hotelliksi valikoitui Canggu Beach Inn hotelli, joka oli pieni kymmenen huoneiston paikka varustettuna pienellä uima-altaalla. Hotelli sijaitsi aivan pääkadun JJ pantai Patu Polongin varrella, joten kaikki aamiaispaikat, kahvilat, ravintolat ja rannat olivat aivan kävelyetäisyydellä. Paikan omistaja oli todella mukava ja huoneistot olivat todella viihtyisiä. Asukkaiden vaihtuvuus ei ollut kovin suuri, vaan kaikki naapurimme pysyivät koko viikon ajan samoina ja mesta olikin sellainen, että siellä voisi kuvitella majoittuvansa pidemmänkin loman. Huoneistoissa oli mukavat isot sängyt, pienet keittiöt, kylppärit ja oleskeluparvi, josta löytyi pari säkkituolia. Tilaa siis riitti. Jokaisessa huoneessa oli lasiovet ulos hotellin pihalle. Canggussa pesimme myös pariin kertaan pyykkiä. Ei tarvinnut, kuin jättää pyykkikoppa ulko-ovelle ja omistaja vei ne pesulaan ja toimitti seuraavana päivänä huoneeseen. Pesetys oli todella halpaa, maksettiin kahden hengen pyykeistä n. 4-5 € kerta, ja meillä tosiaan oli aivan ääriään myöten täysi pyykkikopallinen molemmilla kerroilla. Hotelli osoittautui siis aivan nappivalinnaksi niin sijainnin kuin viihtyvyytensäkin puolesta. 

Collage_Fotorinn.jpg

IMG_8994_Fotor.jpg

Collage_Fotoroioioi.jpg

Balin viikkoomme sisältyi tällä kertaa rannalla makoilua, surffausta, uima-allaspäivä La Brisassa, kunnolla auringossa palaminen, hyvin syömistä, ihania aamiaispaikkoja, Kutalla shoppailua, retki tulivuorelle sekä muutama muu pienempi retki. Kävimme tällä kertaa Uluwatulla kiertelemässä, Nusa Dualla katsomassa Water blowta, tutustumassa Dreamlandbeachiin sekä tsekkaamassa Ubudin riisipellot. Muutamista paikoista onkin tulossa aivan omat postauskensa.

Ehdittiin viikon aikana vaikka mitä, mutta silti aika Balilla tuntui jälleen liian lyhyeltä, siellä olisi viihtynyt toisen viikon heittämällä. Ensi vuonna aiotaankin lähteä joko pelkästään Balille reiluksi pariksi viikoksi, tai sitten yhdistää pari viikkoa Balilla ehkä viikkoon jossain toisessa kohteessa. Mutta Balille on päästävä taas takaisin 🙂

Collage_Fotor.jpg

Collage_Fotoraaaaa.jpg

IMG_9060_Fotor.jpg

IMG_9071_Fotor.jpg

IMG_0739_Fotor.jpg

Collage_Fotorfoodd.jpg

IMG_1246_Fotor.jpg

Collage_Fotorååå.jpg

QCPZ6552_Fotor.jpg

Collage_Fotorölk.jpg

IMG_0852_Fotor.jpg

IMG_6742_Fotor.jpg

 

Jesse ja Elliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *