KOTONA TAAS

PortBarton1.jpg

Oh my! It’s been a while! 

J&E: Reissusta on vihdoin palattu kotiin, oikeastaan jo viime viikon puolella. Kaikki arjen palauttaminen raiteilleen on kuitenkin vienyt odotettua enemmän aikaa ja energiaa, jet lagista puhumattakaan. Kuukausi aivan eri aikavyöhykkeellä todellakin alkaa jo vähän tuntumaan kotiin palatessa. Meidän rytmit on olleet enemmän kuin sekaisin ja myös energiatasot aika nollissa, mutta vihdoin pikkuhiljaa alkaa taas kropassa tuntua normaalilta. Treenit startattiin samana päivänä kun lentokone laskeutui takasin kotimaan kamaralle ja Viljokin on jo ihan kuin ei koskaan oltaisi poissa oltukaan. 

Anyway, reissu oli mitä mahtavin ja meillä onkin toosi paljon kuvia ja juttuja jaettavana ja kerrottavana. Eli reissupostauksien syksy it is. Ja syksy todellakin näköjään on täällä. Ainakin Raumalla näyttää jo tosi syksyiseltä, puut on ihanan värikkäitä, lehdet on alkaneet putoilla ja melkoisia myrskyjäkin on jo osunut tähän Suomessa vietettyyn viikkoon. Ollaan ulkoiltu koiran kanssa, treenattu ja pesty hirveät kasat pyykkiä. Eilen Jesse palasi töihin ja Elliinakin jo piipahti koulussa. Eilen Elliinalta myös poistettiin viisaudenhammas, ja se ei todellakaan ollut kivaa. Vieläkin särkee ja liikuntaa ei saa harrastaa. Loppuviikko onkin paranneltu ja valmisteltu juurikin ensimmäisiä postauksia reissusta. Taidetaan mennä aikajärjestyksessä ja aloittaa Filippiineistä. 

Ollaan ajateltu, että kerrottaisiin ensinnäkin kaikista meidän kohteista erikseen ja sen lisäksi muunmuassa matkabujetista, reissun valmistelusta ja yleisistä fiiliksistä reissun suhteen. Ainakin tullaan jakamaan asioita, joista me oltaiisin kaivattu infoa ennen reissua, mutta ei kuitenkaan ihan täysin löydetty. Nyt halutaan jakaa meidän kokemuksia ja vinkkejä esimerkiksi kohteissa liikkumisesta ja muista ennen reissua mietityttäneistä asioista. Katotaan minkälaisia juttuja saadaan aikaiseksi! 

IMG_8564_Fotor.jpgIMG_E8660_Fotor.jpgTWOB5980_Fotor.jpgIMG_E8850_Fotor.jpg

 

Ihan kiva olla taas myös kotona ja aloitella syksyistä arkea! 

– Jesse ja Elliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *