LA BRISA, CANGGU, BALI

IMG_8935_Fotor.jpg

IMG_20180910_144511_Fotor.jpg

Heippa piitkästä aikaa!

J&E: Pieni talvibreikki puolivahingossa, mutta mikäs olisikaan näin -24 asteen pakkasessa mukavempaa, kun reissun muistelu. Istuttiin oikein viikonloppuna alas ja katseltiin koko reissun kuvat läpi. Voi pojat mikä matkakuume taas iski! Mutta palataan siis vielä hetkeksi meidän keskeneräisiin reissupostauksiin.. 

Yksi päivä Balilla ollessamme, vielä vähän ihojemme ollessa arkoja auringossa palamiselta haluttiin kuitenkin viettää ”rantapäivää”, mutta saada myös mahdollisuus varjossa oleiluun. Oltiin ajateltu mennä testaamaan paljon kehuttu The Lawn, mutta paikka kun on aika auringossa, oli se meille ehkä vielä hieman liian kuumottava tämän kyseisen päivän agendaksi. Niinpä löydettiin hieman Echo Beachin suuntaan mentäessä toinen mielenkiintoisen näköinen paikka, La Brisa. Mielestämme tätä paikkaa ei vielä viime vuonna Canggussa vierailtaessamme ollut, tai sitten se on mennyt meiltä täysin ohi. 

Meille kuitenkin löytyi paikasta päiväksi oma sohva/peti, joka oli paikan varjoisalla puolella aivan altaan reunalla. Niinpä päätettiin viettää La Brisassa yksi allaspäivä rentoutuen. Paikkan ulkopuolella rannalla sijaitseville aurinkotuoleille on ilmainen pääsy, mutta sisälle mentäessä kuuluu diiliin se, että päivän aikana täytyy käyttää tietty summa rahaa. Meidän petiin olisi tullut vielä jokin korotettu lisä, mutta Elliinan siskon palaneet sääret saivat sen verran sääliä, että päästiin paremmalle paikalle ihan normaalilla hinnalla. Summa oli 200 000 IDR per nenä ja sen sai päivän aikana kulumaan todella helposti. Pojat joi Bintangia, tytöt mehuja, kahvia, soodaa ja limuja ja ruokaakin olisi paikasta saanut. 

La Brisassa on kaksi eri puolta. Varjoisampi ”viidakkomaisempi” puoli, jossa on baaritiskit, paljon päivävuoteita, uima-allas sekä reheviä palmuja ja tietysti aivan sairaan tyylikkäät wc-tilat. Aurinkoisella puolella aurinko paahtaa koko päivän sillä puolella sijaitsevalle altaalle täydellä kuumuudella. Lisäksi tältä puolelta löytyi säkkituoleja, pöytiä ja erilaisia oleilupaikkoja. Molempia puolia sai siis vapaasti käyttää koko päivän ajan. 

Paikka oli niin kiva, että tarkoituksena oli mennä tänne vielä uudelleen Cangguviikkomme aikana, mutta aika ei vain enää kaikelta kiireeltä riittänyt uuteen vierailuun. Jää siis sekin sitten ensi kertaan 🙂 Mutta vahva suositus siis La Brisalle, jos lomailette Canggussa, ettekä halua loikoilla vain rantahiekalla! 

IMG_20180910_125601_Fotor.jpg

Collage_Fotoriiiiiii.jpg

Collage_Fotorssssss.jpg

IMG_8935.JPGCollage_Fotoröäläöl.jpg

IMG_8924.JPG

IMG_8928_Fotor.jpg

 

Jesse ja Elliina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *